Annonce
Vejen

Over 75.000 kroner til frivillige brandværn

Tre frivillige brandværn fik forleden overrakt en check fra Sønderjysk Forsikring til indkøb af udstyr. PR-foto

Skodborg: Når alarmen går, er det frivillige fra lokale brandværn, der hopper i branddragten, for at slukke brand i lokalområdet. Det arbejde støtter Sønderjysk Forsikring igen i år, og på det netop overståede årsmøde i Sønderjysk Frivillige Brandværnsforbund overrakte Sønderjysk Forsikring tilskud og økonomisk støtte til tre værn for i alt 76.500 kroner.

Hellevad Frivillige Brandværn fik 25.000 kroner til førstehjælps- og båreudstyr, Skodborg Frivillige Brandværn fik 29.000 kroner til kommunikationsudstyr som eksempelvis strubemikrofoner, mens Bovrup-Varnæs Frivillige Brandværn fik 22.500 kroner til personligt udstyr som støvler, hjelmlygter og underbeklædning.

- Vi er imponeret over den indsats og det engagement, der gøres alle steder, for at det skal lykkes. At støtte de frivillige brandværn har været en vigtig tradition gennem mange år. Vi ønsker at bidrage til brandmændenes sikkerhed og deres muligheder for at yde en professionel og effektiv indsats, lyder det fra Kim Heise, der er skadechef ved Sønderjysk Forsikring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce