Annonce
Sydjylland

Over tre procent af syddanskerne er nu vaccineret: Næsten 1000 har fået to stik

De vacciner, der er godkendt i Danmark, kræver to doser, før man er færdigvaccineret. Der er nu modtaget 165.780 doser, som tildeles personer i udvalgte risikogrupper. Foto: Morten Stricker
Både på landsplan og i Region Syddanmark er over tre procent af indbyggerne nu vaccineret mod coronavirus enten med et eller to stik.
Annonce

Vaccination: Næsten tre procent af Danmarks befolkning har nu fået det første stik med coronavaccinen.

Det viser tirsdagens vaccinationsopdatering fra Statens Serum Institut.

Ud af de 174.317 borgere i landet, der har modtaget den første af to doser af vaccinen mod coronavirus, har 2844 borgere fået begge stik og er dermed færdigbehandlede. Det svarer til, at 3,04 procent af befolkningen er vaccineret i alt.

Mandag påbegyndte 3740 personer på landsplan vaccinationsprogrammet, hvilket er en lille stigning i forhold til søndag, hvor tallet var 2123 personer. Man er dog fortsat langt fra sidste uges niveau.

I Region Syddanmark har 38.261 personer påbegyndt vaccination. Det svarer til, at 3,13 procent af borgere har fået det første stik. Mandag var tallet 2,9.

970 syddanskere har fået begge doser og er dermed færdige med vaccinationsprogrammet. Mandag var Region Syddanmark den region med flest færdigbehandlede personer, men nu har Region Sjælland overhalet, efter at 1527 borgere her nu har fået begge stik.

Der er fortsat flest i målgruppen 50-59-årige, der er blevet vaccineret skarp efterfulgt af de 80-89-årige.


Ud af de 174.317 borgere i landet, der har modtaget den første af to doser af vaccinen mod coronavirus, har 2844 borgere fået begge stik og er dermed færdigbehandlede.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce