Annonce
Esbjerg

Overfald: To mænd truede Nicolai og hans kammerat med langskaftet kniv ved legeplads

Røveriet fandt sted i parken med legeplads ved Birkedals Alle tættest på Torvegade.
En festlig aften udviklede sig dramatisk, da 20-årige Nicolai Arpe og en 19-årig kammerat blev truet med en langskaftet kniv til at udlevere pung og telefoner. Episoden skete natten til fredag.
Annonce

ESBJERG: En god aften med vennerne først på baren HomeRun og senere til privatfest blev på et splitsekund natten til fredag til et mareridt for 20-årige Nicolai Arpe.

Han og en kammerat var til en privatfest i en lejlighed, da de lidt over midnat gik ud på gaden og ind i en park ved Birkedals Alle og Torvegade for at snakke. Pludselig dukkede to personer op. Den ene var på cykel og den anden til fods.

De to personer truede Nicolai og kammeraten med en langskaftet kniv og bad dem om at stå stille og aflevere pung og mobiltelefoner.

- Jeg bemærkede i første omgang ikke angrebet, da det var komplet surrealistisk,  så det blev min kammerat, der opfangede det meste af situationen, fortæller Nicolai Arpe.

Annonce

Aggressive gerningsmænd

Nicolai og kammeraten prøvede i første omgang at tale gerningsmændene fra situationen, men de blev hurtigt aggressive og forsøgte at tage telefon og pung fra Nicolai og kammeraten. På grund af alkohol reagerede Nicolai Arpe ifølge ham selv irrationelt og forsøgte at beskytte sig selv ved at få gerningsmændene ned at ligge på jorden.

- Det lykkedes mig adskillige gange at få den ene person ned at ligge, hvilket var vedkommende med kniven, men da de var to personer, og min kammerat ikke ønskede at deltage i selvforsvaret, blev vi desværre frarøvet min mobiltelefon og min kammerats pung, siger Nicolai Arpe.

Gerningsmændene forsøgte efterfølgende at få fat i Nicolais pung, men det lykkes dem ikke, og de flygtede derefter på cykel i retning mod Spangsbjerg Møllevej. Kort efter fik nogle af de andre gæster fra festen ringet efter politiet, der hurtigt ankom og lukkede parken ned for at lede efter spor.

Annonce

Politiet søger vidner

Ifølge politiets døgnrapport kom anmeldelsen klokken 00.43, og der blev stjålet en pung med cirka 600 kroner og en iPhone 11.


Det lykkedes mig adskillige gange at få den ene person ned at ligge, hvilket var vedkommende med kniven, men da de var to personer, og min kammerat ikke ønskede at deltage i selvforsvaret, blev vi desværre frarøvet min mobiltelefon og min kammerats pung

Nicolai Arpe, 20 år


På grund af alkoholpåvirkning og mørket har Nicolai svært ved at give et signalement af gerningsmændene, men det drejer sig om to personer med mørk hudfarve, hvor den ene var væsentligt lavere end den anden, og de var begge relativt tynde. Den højeste af de to var formentlig omkring 185-190 centimeter høj.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce