Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at sælge din bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selv den mest elskede bil kan af og til trænge til en udskiftning. Måske har en familieforøgelse gjort, at du har brug for et større køretøj end dit nuværende. Det kan også ske, at en bil slet ikke er nødvendig for din hverdag længere. Hvis du overvejer at sælge din bil, skal du uanset hvad først og fremmest have lavet en bilvurdering. På solgt.com foregår vurderingen nemt og hurtigt, og processen omfatter de i alt fire trin, som vi gennemgår nedenfor.


Annonce

Beskriv din bil


Til at starte med skal du beskrive din bil så detaljeret som muligt. Beskrivelsen skal indeholde bilens nummerplade, dét antal kilometer som bilen har kørt, bilens status i forhold til servicebogen og din kontaktinformation.


Modtag din tilbudspris inden for et døgn 


Når du har udfyldt bilbeskrivelsen, går solgt.coms prisrobot i gang med at generere en tilbudspris af din bil. Du modtager tilbudsprisen inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme videre i processen, hvis du beslutter dig for at godkende den pris, du har fået.


Få et vurderingstjek hos en lokal forhandler


Hvis du gerne vil gå videre med salget af din bil, har du nu mulighed for at køre forbi en autoriseret solgt.com forhandler. Du kan køre forbi, når det passer dig, og du bestemmer selv, hvilken forhandler, der skal foretage vurderingstjekket. Forhandleren vil undersøge bilen for at kunne afdække dens stand, og forhandleren vil også notere, om det er nødvendigt med en mindre justering af den tilbudspris, som du modtog, da du indtastede beskrivelsen af din bil.


Sæt bilen til salg 


Når bilen er blevet tjekket, gælder tilbudsprisen i syv dage. Du kan inden for denne periode enten vælge at sælge din bil til forhandleren eller lade den indgå i en byttehandel. Hvis vurderingsprisen ikke lever op til dine forventninger, kan du naturligvis altid takke nej tak til handlen og beholde køretøjet.


Om solgt.com 


Solgt.com ejes af indkøbsforeningen Techno Danmark F.M.B.A’s medlemmer, og dermed er siden en del af et landsdækkende netværk af Danmarks største og mest anerkendte autoriserede bilforhandlere. Samtlige forhandlere har til mission at gøre det så nemt som muligt for dig at sælge din brugte bil. Målet nås ved hjælp af en kunstig intelligens, som har adgang til data fra næsten alle autobaserede forhandlere i landet. Intelligensen udregner automatisk din bils værdi, og dét betyder, at du ved første henvendelse til solgt.com ikke behøver at bekymre dig om en lang sagsbehandlingstid. Når du sælger din bil via solgt.com, får du dertil dine penge inden for tre hverdage, efter du har godkendt købsaftalen. Meget nemmere bliver det ikke. Det er med rigtig god grund, at mange danskere i dag vælger solgt.com, når deres bil skal sælges.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.