Annonce
Haderslev

På grund af corona: Lokal mountainbike-klub oplever stor medlemsfremgang

I december sidste år var der 38 børn i Hoptrup Marstrup IF Mountainbike. I dag er de oppe på 68. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Danskerne er blevet vilde med at cykle under corona-krisen, hvor særligt mountainbikes er blevet voldsomt populære. I Hoptrup Marstrup IF Mountainbike har man, på trods af corona, også oplevet, at det er blevet mere populært at køre mountainbike.
Annonce

Danskernes stigende interesse for at køre mountainbike er ikke kun noget, de mærke hos cykelhandlerne i Haderslev og omegn. Også i den lokale mountainbike-klub i Hoptrup Marstrup IF, mærker man den stigende interesse for at cykle i skoven.

- Vi har næsten fordoblet antallet af børn, og vi har også fået en masse nye voksne ind i klubben, siger formand for HMIF Mountainbike, Signe Marie Plenge.

Sidste år blev HMIF Mountainbike kåret til Årets Klub ved Danish Bike Awards, og det har formentligt også hjulpet med at skubbe medlemstallet i vejret, fortæller formanden.

Annonce

God instruktion og socialt samværd

Ifølge Signe Marie Plenge er der flere årsager til, at folk melder sig ind en klub i stedet for bare at tage i skoven selv.

- Vi giver folk noget instruktion, så de lærer at færdes sikkert i skoven, og så har vi et helt fantastiske social samvær, som også får folk til at blive i klubben, fortæller hun.

HMIF Mountainbike har i dag 225 medlemmer, hvor 68 er børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce