Annonce
Debat

På høje tid med en pensionsplan

Annonce

Læserbrev: Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere den omgang vås, som Mads Nielsen kommer med i et debatindlæg under overskriften ”DF’s totale hykleri” 1. august. Mads Nielsen mener, at det på en eller anden måde er DF’s skyld, at der ikke er blevet indført en tidligere pension for nedslidte. Det synspunkt giver simpelthen ingen mening.

Det var Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, der gik til valg med et løfte om at indføre en ret til tidlig tilbagetrækning for personer, der har været længe på arbejdsmarkedet. Derfor er det naturligvis også regeringen, der skal komme med et konkret bud på, hvordan sådan en ordning kan skrues sammen. Det er hverken frækt eller hyklerisk at spørge, hvornår det bliver ”Arnes tur”. Det er på høje tid, den socialdemokratiske regering fremlægger deres plan. Så kan vi andre tage stilling til den.


Det er hverken frækt eller hyklerisk at spørge, hvornår det bliver ”Arnes tur”.


I DF synes vi, at nedslidte skal have mulighed for at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet på en ordentlig og værdig måde. Det var også derfor, at vi før sidste valg var med til at lave den seniorpensionsordning, som er tegner til at blive en stor succes, idet 1.700 nedslidte danskere allerede har fået tilkendt i år.

Helt komisk bliver det, når Mads Nielsen skamroser Mette Frederiksens indsats i EU, som har medført, at Danmark fremover skal betale 4,5 milliarder kroner mere til EU. Ekstra! Hvert år! For få måneder siden kaldte Mette Frederiksen forslaget om en stor stigning i Danmarks bidrag til EU for ”gak”. Jeg var helt enig med hende dengang. Desværre har hun nu overgivet sig til EU-systemet og er gået med på at udskrive store milliardregninger til danskerne. Det er gak!

Og det bliver jo ikke nemmere at få råd til værdig tilbagetrækning for nedslidte, når milliarderne flyder ud af statskassen og ned til Bruxelles…

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce