Annonce
Haderslev

På mandag går det løs: Nordea åbner på Jomfrustien

Jonas Nørggaard Marcussen er stedfortrædende filialdirektør i Haderslev samt vicefilialdirektør i Kolding, Rødding og Vejen. I Haderslev åbner Nordea i de nye lokaler mandag den 5. oktober. Foto: Stine Hygum
Tilbage i maj måned offentliggjorde Nordea, at bankens fremtid er på Jomfrustien. Fra mandag den 5. oktober tager bankens personale imod kunderne i de nye lokaler.
Annonce

Haderslev: Sommersted, Starup, Christiansfeld, Haderslev og Vojens. Det er navnene på de fem mødelokaler i den nye Nordea-afdeling, som åbner på Jomfrustien i Haderslev mandag den 5. oktober.

Dermed vinker banken farvel til bygningen på Nørregade og lokaler, som ikke længere er tidssvarende.

I bankens nye lokaler kommer der til at sidde en filialdirektør, otte rådgivere og to finanselever – og så er der også pladser ledige, hvis der kommer medarbejdere fra andre afdelinger for at holde møde i banken.

- Størstedelen af bemandingen er fra Haderslev, hvilket jeg sætter meget stor pris på, siger Jonas Nørggaard Marcussen, der er stedfortrædende filialdirektør i Haderslev samt vicefilialdirektør i Kolding, Rødding og Vejen.

Det er også derfor, at mødelokalerne har fået bynavne, som klinger så velkendt, når man er i Haderslev.

Annonce

Nye tider

De nye lokaler er også med til at afspejle de nye tider i banken.

Haderslev var i sin tid regionshovedsæde, men i dag er nogle af aktiviteterne rykket til Kolding og andre til Odense, hvor der i dag er regionshovedsæde.

- I sin tid sad der omkring 80 medarbejdere i Haderslev. Nu er vi 11, siger Jonas Nørgaard Marcussen.

Det er den ene grund til, at banken ikke har brug for så mange kvadratmeter, den anden grund er at kunderne ikke i samme omfang som tidligere møder fysisk op i banken:

- Her får vi mere følelsen af at være et team og vi kan bedre arbejde sammen som et team. I Nørregade er jeg nødt til at gå op ad snørklede trapper, hvis jeg skal snakke med nogle af de andre fra teamet, og det er ikke hensigtsmæssigt, siger Jonas Nørgaard Marcussen.

Han afslører, at det også kniber med dagslys i den gamle bygning på Nørregade, hvilket også er medvirkende til, at medarbejderne ser frem til at arbejde i de nye lokaler på Jomfrustien.

- Vores tastaturer til computerne kører på solceller – og der er så lidt dagslys i Nørregade, at vi nogle gange oplever, at de simpelthen holder op med at virke, siger Jonas Nørgaard Marcussen, der allerede nu kan konstatere, at dagslys ikke bliver en mangelvare på Jomfrustien.

Annonce

Udskyder festen

Det lå i kortene, at åbningen af Nordea på Jomfrustien skulle fejres, men sådan bliver det ikke i første omgang på grund af de nuværende coronarestriktioner.

- Vi har besluttet at vente. Vi følger fortsat Mette Frederiksens udmelding. I øjeblikket arbejder halvdelen af vores rådgivere hjemme af samme grund. Men der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at vise lokalerne frem for vores kunder, lyder det fra Jonas Nørgaard Marcussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg-pige dansede foran hele familien Danmark: Janni føler sig som rockstar efter sejren i Knæk Cancer-dans

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce