Annonce
Kolding

På med løbeskoene og nissedragten: Santa Run kommer til Kolding

Det er første gang, at Santa Run bliver holdt i Kolding, men det er tradition i blandt andet flere andre byer i det syd- og sønderjyske. Billedet her er fra 2019, hvor Running Santa-løbet blev skudt i gang på Skibbroen i Tønder. Arkivfoto: Jacob Schultz
Lørdag den 18. december holdes der for første gang et såkaldt Santa Run i Kolding, hvor store som små inviteres til at iklæde sig en nissedragt og begive sig ud på en hyggelig rute rundt i byens gader.

Kolding: Det er med at finde både løbeskoene og nissedragten frem, når det såkaldte Santa Run finder sted for første gang i Kolding midtby lørdag den 18. december.

- Jeg har erfaring med at arrangere forskellige former for familieløb, hvor det ikke handler om, hvem der er hurtigst, men mere om at komme ud og bevæge sig og i det her tilfælde også at opleve julestemningen rundt om i Kolding, for der bliver masser af gang i gaden, siger Kristina Schou Madsen, som er med til at arrangere og afvikle arrangementet.

Hun har tidligere i 2019 stået bag et julemandsløb, men denne gang har hun valgt også at alliere sig med radiostationen SkalaFM, som på dagen vil skabe masser af liv, musik og god stemning i midtbyen.

Annonce

Et løb for alle

Løbet foregår på en to kilometer lang rute med start fra Akseltorv, ned ad Jernbanegade og mod Slotssøen og retur mod Akseltorv igen. Man kan selv bestemme, hvor mange runder man vil løbe eller gå i løbet af de to timer, som Santa Run varer, ligesom man kan vælge at stoppe, når man har lyst.

- Det er tanken, at det skal være et løb, hvor alle kan være med, og hvor det også skal være hyggeligt for både store og små at deltage. Så hvad enten man har lyst til at løbe fem-seks runder, eller man vil have sin babyjogger eller barnevogn med og gå og nyde stemningen, så er der plads til det, siger Kristina Schou Madsen.

Løbet bliver skudt i gang klokken 10.00 og slutter igen klokken 12.00.

Man kan læse mere om løbet og købe billet på www.sportstiming.dk/event. Der er tilmeldingsfrist den 17. december, og der kan være op til 1000 løbere med.


Jeg har erfaring med at arrangere forskellige former for familieløb, hvor det ikke handler om, hvem der er hurtigst, men mere om at komme ud og bevæge sig og i det her tilfælde også at opleve julestemningen rundt om i Kolding, for der bliver masser af gang i gaden.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Coronapatienter vælter ind, og nu må sygehus skaffe flere senge og aflyse operationer: - Det er et enormt ekstra pres

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Dramatisk udgang på Dampark-plan: Byråd splittet efter blå enegang

Varde For abonnenter

Benta på 83 år og Egon på 88 år bor i villa - men har beholdt gården: De lever aktivt liv efter 60 års ægteskab

Navne For abonnenter

Tidligere borgmester Gylling Haahr er død: Engagement og hjælpsomhed var altid en stor del af ham

Haderslev

Byråd klar til nedrivning: Udbud af tidligere rådhus kom et lille skridt videre

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Sønderborg For abonnenter

Jack redder rålam fra den brutale død på markerne

Kolding

Koldingensisk ultraløber er nu indehaver af fire verdensrekorder i Guinness World Records: - Det giver blod på tanden

Sønderborg

Flittige skilte-tyve gør livet surt for trafikanter og tilsynsførende: - Nu også der? Vi laver ikke andet end at bestille nye skilte

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Kultur For abonnenter

Prisvinder skaber nærvær: Jeg behøver ikke at bevise noget - jeg vil glæde folk

Aabenraa

Overraskede Meldgaard-direktører vinder stor pris: Dejligt at blive værdsat for det, man gør

Annonce