Annonce
Erhverv

På plads: Nu er der både sat ansigt og navn på ny citychef

Den 1. marts tiltræder Stephan Scheelke som ny citychef for hele Tønder Kommune. Han skal arbejde for at holde hånden under kommunens eksisterende handelsliv og samtidig sikre, at nye butikker slår sig ned i centerbyerne. Privatfoto
55-årige Stephan Scheelke er per 1. marts ansat som ny citychef for hele Tønder Kommunes handelsliv. Stephan Scheelke, der er bosat i Løgumkloster, har mange års erfaring som salgschef i forskellige virksomheder.
Annonce

TØNDER/LØGUMKLOSTER: Der er endelig sat ansigt og navn på den nye citychef for hele Tønder Kommune. Det bliver den 55-årige Stephan Scheelke, der sætter sig i citychef-sædet den 1. marts.

- Det er et ønskejob at være med til at få gang i udviklingen af handelslivet i Tønder og centerbyerne i Tønder kommune, siger Stephan Scheelke, der er klar over, at det er en stor opgave, han har påtaget sig.

- Jeg synes, opgaven er vældig interessant, og jeg ser mange muligheder. Jeg glæder mig til at sætte gang i udviklingen, siger han og tilføjer, at han ikke ser grund til at genopfinde den dybe tallerken. Det handler om at tage afsæt i lokalområdet og arbejde derfra.

Stephan Scheelke flyttede for tre år siden med hustruen Carina Scheelke til Løgumkloster efter et otteårigt eventyr i Midtjylland, hvortil familien flyttede, da Carina fik job som forstander på en efterskole.

Jeg synes, opgaven er vældig interessant, og jeg ser mange muligheder. Jeg glæder mig til at sætte gang i udviklingen.

Stephan Scheelke, ny citychef i Tønder Kommune

Annonce

Fart på udviklingen

Stephan Scheelke har gennem de sidste 20 år beskæftiget sig med forskellige aspekter af detailhandelslivet. Han har blandt andet arbejdet med udviklingsopgaver og strategiske indsatser. Han har været butikschef i Dansk Supermarked, været nonfoodchef i Coop og salgschef for bryggeriet Fuglsang og for Carlsberg i Sønderjylland og Fyn. Senest har han stiftet bekendtskab med den offentlige forvaltning og administration som teamleder hos Landbrugsstyrelsen i Tønder.

Anders Jacobsen, der er formand for Tønder Handelsstandsforening, er naturligvis glad for, at jobjagten har resulteret i en ansættelse.

- Vi skal have endnu mere fart på, for at få gang i en positiv udvikling i detailhandlen i Tønder, og det er jeg sikker på, at vi får med en profil som Stephan Scheelke, der samtidig med sin store erfaring indenfor management, strategi og branchekendskab også kender hele området og egnen, lyder det fra Anders Jacobsen.

Annonce

Mandfolkeopgave

Anders Jacobsen erkender samtidig, at der venter noget af en mandfolkeopgave for Stephan Scheelke.

- Han får en stor opgave at løfte, og vi må erkende, at det er opgaver, der kræver sin mand, siger Anders Jacobsen og henleder opmærksomheden på, at hvor der tidligere var "dyb splittelse" mellem centerbyernes handelsliv, så er det de samme folk, der i enighed står sammen om ansættelsen af Scheelke.

- Det har været et forbilledligt samarbejde, konstaterer handelsstandsformanden i Tønder.

Også Detailforums Amit Mozumdar håber, at handelslivet med ansættelsen af Stephan Scheelke bliver styrket.

- Vi ser frem til et stærkt samarbejde med citychefen, hvor vi i fællesskab får udarbejdet en detailhandelsstrategi og får styrket vores lokale indsatsområder med udvikling af centerbyerne, siger Amit Mozumdar i en pressemeddelelse udsendt af Tønder Handelsstandsforening.

Stephan og Carina Scheelke er forældre til børnene Alexander på 26 år og 23-årige Linnea.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce