Annonce
forside

På spring til 2. division

SIF Ansager er bogstaveligt talt på spring til 2. division. Det kræver dog et godt resultat i den afgørende udekamp mod Hasle KFUM. Arkivfoto: Leif Christensen

Ansagers damer har et godt udgangspunkt inden den afgørende kamp om oprykning

Annonce

ANSAGER: SIF Ansagers kvinder gav sig selv et godt udgangspunkt, inden det på søndag 30. april gælder den afgørende kamp om holdets mulige oprykning til 2. division. Den første af de to oprykningskampe mod Hasle KFUM blev vundet med 21-20 efter en meget jævnbyrdig kamp i Skovlund-Ansager Hallen torsdag aften.

- Det er utrolig vigtig for os at komme hjemmefra med en sejr, og jeg tror på, at vi kan hente det nødvendige resultat i udekampen og dermed sikre os oprykning, lyder det fra træner Jens Ole Mathiesen.

Sejren var beskeden - men fortjent - men det betyder, at SIF Ansager kan tage til Aarhus-forstaden og sikre sig oprykning med et uafgjort resultat, og et nederlag på et enkelt mål kan også være tilstrækkeligt til oprykning. Det kræver blot, at holdet scorer mere end 20 mål, så de bliver bedst på flest scorede mål på udebane.

Jens Ole Mathiesen er også overbevist om, at der kommer flere mål ind på kontoen i udekampen.

- Vores angrebsspil i hjemmekampen var skidt. Vi spillede sidelæns og hakkende og misbrugte mange store chancer, så vi burde have scoret mere. Vi spillede til gengæld stærkt i forsvaret, og når vi samtidig har en målmand, der redder mange bolde, er det ærgerligt, vi ikke vinder større, noterer træneren.

Inden udekampen har SIF Ansager to træninger, hvor der primært skal trænes angrebsspil, men der er også et par småting i forsvaret, der skal rettes til, inden det gælder den afgørende kamp om oprykning til 2. division.

SIF Ansagers kvinder håber at kunne juble igen på søndag den 30. april, når det gælder den afgørende oprykningskamp på udebane mod Hasle KFUM. Arkivfoto: Leif Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce