Annonce
Sport

På vej til Frankrig: Line Haugsted fik opkaldet allerede lørdag aften

Viborg HK's Line Haugsted bliver nu en del af EM-truppen.

Viborg-spilleren fik overbragt beskeden af landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Annonce

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har indkaldt Viborg HK's Line Haugsted til Frankrig, hvor hun kommer til at indgå på lige fod med de øvrige spillere i EM-truppen, der nu tæller 18 spillere.

- Klavs ringede til mig lørdag aften, så jeg har brugt søndag formiddag på at pakke. Desværre så jeg ikke kampen mod Polen, men det var godt med en sejr. På det tidspunkt sad jeg i et fly på vej mod Paris, fortæller Line Haugsted til Jysk Fynske Medier.

- Jeg har så efterfølgende skullet vente nogle timer på den videre forbindelse til Nantes, så jeg glæder mig til at nå frem.

Landstræneren har brugt en af de to udskiftninger, han har til rådighed i indledende runde på indskiftningen af Mathilde Hylleberg tidligere i dag.

Dermed har Danmark en enkelt udskiftning til gode frem mod tirsdagens sidste indledende gruppekamp mod Serbien, hvor såvel Line Haugsted som Stine Jørgensen kan komme i spil.

Line Haugsted, der efter planen skulle ankom til landsholdslejren i Nantes søndag omkring kl. 23.00, har gennem længere tid haft problemer med en tå, men hun skønnes altså at være tilstrækkelig klar til at kunne bidrage i det franske.

- Tåen har det fint. Jeg har ikke mærket det store til den i en længere periode, så jeg føler mig helt klar, og jeg glæder mig til at komme til hotellet og blive en del af truppen, tilføjer 24-årige Line Hausted, der står noteret for 32 A-landskampe .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce