Annonce
Varde

Pårørende er glade for at mor kan blive

Det er bedst for de demente, at Vinkelvejcentret ikke splittes, mener datter til den 92-årige beboer Maren Pedersen.

Annonce

ØLGOD/ANSAGER: Birthe Pedersen fra Ansager har kæmpet for Vinkelvejcentret, hvor hendes mor Maren Pedersen på 92 år har boet siden 2003.

Hun er derfor glad for, at der er politisk opbakning til at bevare centret i Ølgod.

- Personalet har gennem mange år bygget ekspertise op, siger Birthe Pedersen, der først og fremmest er glad på de dementes vegne, at personalet let kan flytte med til et nyt kommende plejehjem i samme by.

Men hun lægger heller ikke skjul på, at hun lokalpolitisk også meget nødig så en svækkelse af Ølgod, hvis man havde flyttet plejehjemspladser fra Ølgod til Varde ved at splitte Vinkelvejcentret.

Alt skal ikke ligge i Varde

- Jeg vil tro, at det er godt for handelslivet i Ølgod, at plejepladserne bevares. Jeg synes ikke, at alt skal ligge i Varde, selv om jeg personligt lige så godt kunne besøge min mor i Varde, når jeg nu bor i Ansager.

- Men 21 ud af de 33 beboere på Vinkelvejcentret stammer fra den den tidligere Ølgod Kommune og andre fra området i nærheden, siger Birthe Pedersen.

Også Ansager ligger i den tidligere Ølgod Kommune, og derfor var det naturligt, at Maren Pedersen kom på demensplejehjem i Ølgod i 2003 inden kommunesammenlægningen.

Birthe Pedersen har indgivet et høringssvar, hvor hun pegede på Ølgod som det rette hjemsted for de 30 nye demensboliger.

Personalet har gennem mange år bygget ekspertise op

Birthe Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce