Annonce
Kolding

Påsken bød på flere villaindbrud: Naboer fangede tyv

Der har været indbrud i både villaer i Kolding i løbet af påskeferien. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kolding: I løbet af påskedagene har der været indbrud i flere villaer rundt omkring i Kolding.

I onsdags kort efter klokken 23 forsøgte en tyv at trykke et kældervindue ind på en villa på Bellevuegade. Men det lykkedes ikke, og i stedet blev tyven opdaget af nogle beboere og naboer, som holdt ham tilbage, indtil politiet kom til stedet for at anholde ham. Manden, der blev pågrebet, er en 40-årig mand.

På A. L. Johansens Vej kunne tyve lørdag mellem klokken 17.20 og 22.05 smutte afsted med en designfigur, kontanter, en mobiltelefon og en designertaske efter et indbrud i en villa. Her havde gerningsmanden brudt en kælderdør op.

Også på Ekkodalen har der været indbrud i en villa mellem tirsdag eftermiddag og torsdag formiddag. For at komme ind havde tyven knust en rude. Politiet ved endnu ikke, hvad der er stjålet ved indbruddet.

På Rønningsminde blev en terrassedør knust i forbindelse med et indbrud mellem forrige søndag og søndag den 5. april. Der er formodentlig ikke stjålet noget ved indbruddet.

På Septembervænget har der været indbrud mellem søndag klokken 10 og i løbet af det næste døgn. Her kom tyven ind ved at knuse en rude til et hobbyrum. Man ved ikke, hvad der er blevet stjålet.

I en kælder på Pinjevej har der været indbrud mellem lørdag midnat og mandag klokken 15.30. En dør blev sparket op, og der er sandsynligvis ikke stjålet noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce