Annonce
Aabenraa

Påsken i lyd og farver med Gospel Family

Gospel Family er flyttet i nye lokaler i Frøforsyningen og inviterer til 2. påskedags gospelfest. PR-foto

Aabenraa: 2. påskedag plejer kirkeligt set at være en ret stille dag, selvom det er en helligdag, og der tilbydes gudstjenester i landets kirker.

Igennem en årrække har Gospel Family i Aabenraa dog prøvet at rykke denne helligdag op i graderne, blandt andet med opførelsen af påskemusicalen Opstanden, som siden er set af tusindvis af mennesker og har fået hundredvis af mennesker til at komme i kirke 2. påskedag, lyder det i en pressemeddelelse.

Nu, når Gospel Family er flyttet i nye lokaler i Frøforsyningen, holder de fast i denne tradition og inviterer til 2. påskedags gospelfest i Frøforsyningen ad to omgange, klokken 13 og klokken 16.30, hvor der fremføres sange fra Opstanden og andre påskegospelsange i et setup med masser af flot kor- og solosang, koreografi og et imponerende sceneshow.

- Alle er inviteret, og der bliver noget at se og høre for hele familien, lyder det fra Gospel Family.

De medvirkende kor er: GospelSpirer, GospelRoots, GospelTeens, GospelOaks, SeniorGospel.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

134 klager på fem måneder: Tolkefirma har spændt ben for politiet i Syd- og Sønderjylland

Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce