Annonce
Haderslev

Påvirket og psykotisk mand knuste flere ruder

Både på Møllepladsen og på Sdr. Ottinggade blev der knust ruder med sten mandag aften. Foto: Larz Grabau
Der var ballade med en 32-årig mand flere gange og flere steder mandag. Han blev til sidst anholdt og lagt i håndjern.
Annonce

HADERSLEV: Hele mandag aften var der problemer med en lokal 32-årig mand. Ved 18-tiden blev han bortvist fra en adresse på Sdr. Ottinggade. I den forbindelse blev han sigtet for at true en betjent, men han fik lov til at gå igen.

Senere på aftenen var den gal igen. Politiet fik en anmeldelse om, at han kastede med sten på Møllepladsen og knuste to ruder.

Derefter vendte han tilbage til Sdr. Ottinggade og kastede også med sten her. Der blev knust flere ruder. Det endte ved 21-tiden med en voldsom anholdelse, hvor han blev lagt i håndjern og puttet ind på bagsædet af en patruljevogn.

Han blev sigtet for begge hærværk og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Men der kom endnu en sigtelse på politigården i Aabenraa, hvor han overnattede. Klokken 22.14 fandt betjentene fire gram hash på ham.

Han blev løsladt ud på natten, da han var kølet ned.

Han har lige været indlagt for fire uger siden. Men hvem skal hjælpe ham, når psykiatrisk afdeling løslader ham efter to dage? De vælger at udskrive ham, fordi han netop har fået et flip og smadrer afdelingen. Hvor skal man så gå hen?

Mor til lokal psykisk syg misbruger

Annonce

Sparkede dør ind

Men tirsdag fortsatte balladen. Den 32-årige sparkede tilsyneladende en dør ind hos nogle bekendte i Vestergade, hvor han faktisk have fået lov til at komme på besøg. Men parret var lige i Kvickly for at handle. Han troede åbenbart, at de ikke ville lukke ham ind alligevel.

Den 32-årige mand er i øjeblikket hjemløs. Men udover at være misbruger har han også store psykiske problemer. For fire uger siden var der lignende problemer med ham på Sdr. Ottinggade, hvor han også gik amok, så politiet måtte tilkaldes til den samme adresse. Så nu råber hans mor på hjælp.

– Han har lige været indlagt for fire uger siden. Men hvem skal hjælpe ham, når psykiatrisk afdeling løslader ham efter to dage? De vælger at udskrive ham, fordi han netop har fået et flip og smadrer afdelingen. Hvor skal man så gå hen? De andre patienter var blevet bange, fordi han havde råbt. Hvor skal han så være? Hvor skal jeg sende ham hen, lyder det fra hans frustrerede 52-årige mor?

JydskeVestkysten kender de impliceredes identiteter, men har valgt at gøre dem anonyme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce