Annonce
Vejen

P.S.: Jeg går ikke på pension

Advokat Jens Steensgaard fylder på lørdag 70 år. Men den bundrutinerede sagfører har ingen planer om at lade sig pensionere. Foto: Søren Dippel

Den mangeårige advokat Jens Steensgaard fylder 70 år. Men det betyder på ingen måde, at fødselaren overvejer at lade sig pensionere.

ANDST: Annoncer om receptioner kan ikke blot indeholde nyttige oplysninger omkring anledning, tid og sted; Annoncerne kan også signalere andre vigtige meddelelser.

Tag nu blot advokat Jens Steensgaards invitation til receptionen i anledning af den mangeårige advokats 70 års fødselsdag:

P.s.: Jeg går ikke på pension...

Sådan lyder det i sidste linje. En sætning, der sender en klar besked til omverdenen, at her er ingen planer om et skift til en tilværelse som pensionist.

- Jeg har ingen planer om at stoppe, slet ikke. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad jeg skulle fordrive tiden med, hvis jeg ikke havde arbejdet. Så længe mit helbred er, som det er, så stopper jeg ikke, lyder det fra Jens Steensgaard, der runder de 70 år på lørdag den 17. juni, men hvor milepælen markeres med en reception dagen før.

Reception i anledning af 70 års fødselsdagen holdes på fredag den 16. juni.Receptionen foregår i tidsrummet fra klokken 14.00 til 17.00 i restauranten på Vejen Sportshotel , Jacob Gades Allé 1, Vejen.

Begyndte i 1982

Efter at have afsluttet sine jurastudier, etablerede Jens Steensgaard i 1982 egen advokatvirksomhed i Vejen, som med årene var i vækst - enten organisk eller gennem flere fusioner. Firmaet endte som en del af Advodan, hvor de interne regler siger, at når virksomhedens partnere fylder 67 år, så skal de sidste aktier sælges. Det var regler, som Jens Steensgaard selv var med til at udarbejde, og det var en regel, som i 2014 betød et farvel til Advodan.

Men afskeden med Advodan var ikke et farvel til advokatarbejdet. Han stiftede straks Steensgaard Advokatanpartsselskab, og det ene år har taget det andet. Med en betydelig kreds af kunder har travlheden taget til - både med de mange erhvervsretslige sager og straffesager.

En sekretær er eneste ansatte ud over chefen selv, og firmaet har sit udgangspunkt i fødselarens private bopæl hjemme i Andst.

Her residerer også fru Anni, og blandt de fire børn, er der nærmest kun en enkelt, som ikke på en eller anden måde har noget med jura at gøre.

I fritiden er Jens Steensgaard aktiv jæger, og desuden er han med i Frimurerlogen. I gode venners lag bliver der også tid til at pleje interessen for whisky gennem smagninger i løbet af året.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Medejer af konkursramt svinegigant erklærer eget selskab konkurs: Selskabet ejer kun værdiløse aktier i konkursboet

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Fester tager overhånd og det flyder med glasskår og affald: Nu spærrer vikingerne område af for privatfester

Sydjylland For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Sydjylland

Avisens journalist endte på Tour de France-etape ved et rent tilfælde: Nu deler han ud af sine tips og gode råd, så du selv kan cykle turen

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aabenraa For abonnenter

Kom med indenfor: Unikt eller kitsch - Johanns hus er ikke som alle andres

Varde For abonnenter

Frygteligt syn mødte landmand: Skambidt kvie aflivet efter formodet ulveangreb på Skallingen

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Navne For abonnenter

Morten har brugt 250.000 kroner på sin sportsvogn: Nu tør han ikke at køre i den

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Sønderborg For abonnenter

Direktøren faldt pladask for frisøren: Jeg måtte ha' hende

Tønder For abonnenter

Efter 13 udsendelser med Forsvaret tog Lars på dannelsesrejse - nu har hans liv fået ny mening

Navne For abonnenter

Forfatter Jakob Hero maler med ord: Inspirationen kommer fra en sønderjysk provinsby

Annonce