Annonce
Vejen

P.S.: Jeg går ikke på pension

Advokat Jens Steensgaard fylder på lørdag 70 år. Men den bundrutinerede sagfører har ingen planer om at lade sig pensionere. Foto: Søren Dippel

Den mangeårige advokat Jens Steensgaard fylder 70 år. Men det betyder på ingen måde, at fødselaren overvejer at lade sig pensionere.

ANDST: Annoncer om receptioner kan ikke blot indeholde nyttige oplysninger omkring anledning, tid og sted; Annoncerne kan også signalere andre vigtige meddelelser.

Tag nu blot advokat Jens Steensgaards invitation til receptionen i anledning af den mangeårige advokats 70 års fødselsdag:

P.s.: Jeg går ikke på pension...

Sådan lyder det i sidste linje. En sætning, der sender en klar besked til omverdenen, at her er ingen planer om et skift til en tilværelse som pensionist.

- Jeg har ingen planer om at stoppe, slet ikke. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad jeg skulle fordrive tiden med, hvis jeg ikke havde arbejdet. Så længe mit helbred er, som det er, så stopper jeg ikke, lyder det fra Jens Steensgaard, der runder de 70 år på lørdag den 17. juni, men hvor milepælen markeres med en reception dagen før.

Annonce

Reception i anledning af 70 års fødselsdagen holdes på fredag den 16. juni.Receptionen foregår i tidsrummet fra klokken 14.00 til 17.00 i restauranten på Vejen Sportshotel , Jacob Gades Allé 1, Vejen.

Begyndte i 1982

Efter at have afsluttet sine jurastudier, etablerede Jens Steensgaard i 1982 egen advokatvirksomhed i Vejen, som med årene var i vækst - enten organisk eller gennem flere fusioner. Firmaet endte som en del af Advodan, hvor de interne regler siger, at når virksomhedens partnere fylder 67 år, så skal de sidste aktier sælges. Det var regler, som Jens Steensgaard selv var med til at udarbejde, og det var en regel, som i 2014 betød et farvel til Advodan.

Men afskeden med Advodan var ikke et farvel til advokatarbejdet. Han stiftede straks Steensgaard Advokatanpartsselskab, og det ene år har taget det andet. Med en betydelig kreds af kunder har travlheden taget til - både med de mange erhvervsretslige sager og straffesager.

En sekretær er eneste ansatte ud over chefen selv, og firmaet har sit udgangspunkt i fødselarens private bopæl hjemme i Andst.

Her residerer også fru Anni, og blandt de fire børn, er der nærmest kun en enkelt, som ikke på en eller anden måde har noget med jura at gøre.

I fritiden er Jens Steensgaard aktiv jæger, og desuden er han med i Frimurerlogen. I gode venners lag bliver der også tid til at pleje interessen for whisky gennem smagninger i løbet af året.

Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Landsby er klar til at redde liv

Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce