Annonce
Varde

PalletBiz i Horne er under konkursbehandling

PalletBiz åbnede i Horne med 16 arbejdspladser i oktober 2017. Billedet er fra den lejlighed. På billedet ses Steen Rasmussen, der var daglig leder for PalletBiz i Horne.Arkivfoto: John Randeris

Pallefirma i Horne er under konkursbehandling. Det samme er moderfirmaet i København.

Annonce

Horne: Sø- og Handelsrettens skifteret har per 3. december taget PalletBiz under konkursbehandling. Det skriver Statstidende.

PalletBiz er egentlig to firmaer. Det ene hører hjemme i Horne, hvor brugte paller er blevet renoveret og solgt igen. Ifølge det seneste regnskab var der her 10-19 medarbejdere. Det andet firma er et moderfirma, der hører hjemme i København. Begge er under konkursbehandling.

PalletBiz er oprettet af Jens Jørgen Gents, og i dag er det Thomas og Martin Gents, der står som reelle ejere. Det er ikke lykkedes at få kontakt med ejerne.

PalletBiz

PalletBiz åbnede i Horne i oktober 2017.I november skriver JydskeVestkysten, at ejeren har 13 konkurser og seks tvangsopløsninger bag sig, og at den daglige leder, Steen Rasmussen, gik konkurs med sin tidligere produktion i Gørding.

Nu er to danske PalletBiz-selskaber under konkursbehandling. Som kurator er udpeget advokat Nicolai Christen Dyhr, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup.

Sø- og Handelsretten opfordrer enhver, der har en fordring eller andet krav mod PalletBiz, til inden en måned at anmelde sit krav til kuratoren. Anmeldelsen bør være vedlagt dokumentation for kravet.

Annonce

Tre gange nej

Den nu tidligere daglige leder i Horne, Steen Rasmussen, er meget fåmælt efter konkursbegæringen.

Kan du fortælle lidt om, hvad omstændighederne er?

- Nej, det kan jeg ikke. Du skal have fat i ejerne, hvis du skal tale med dem om det.

Har du et telefonnummer eller noget, så du kan hjælpe mig videre til ejerne?

- Nej, det har jeg ikke. Du er nødt til at søge af de kanaler, der er.

Så du kan ikke oplyse noget som helst yderligere?

- Nej.

Annonce

Gæld til skattevæsnet

Det seneste regnskab for PalletBiz afslører, at selskabet har haft en gæld til skattevæsnet, og at revisoren ikke fandt regnskabet retvisende. Revisoren skriver blandt andet:

" selskabets likviditet er betydelig presset, og skal have tilført kapital til den daglige drift i det kommende regnskabsår. Desuden fremgår det, at som nævnt i note 7 Betydningsfulde hændelser efter regnskabsårets afslutning, at der verserer en skatte- og afgiftssag med SKAT, som kan medføre en skatte- og afgiftsbetaling på ca. kr. 2.793.295. Disse forhold tyder på en væsentlig usikkerhed, der kan rejse betydelig tvivl om selskabets mulighed for at fortsætte driften, hvorfor selskabet kan være ude af stand til at realisere sine aktiver og indfri sine forpligtelser som led i den normale drift. Regnskabet burde i overensstemmelse med årsregnskabsloven have været udarbejdet under hensyntagen til en eventuelt forestående afvikling."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce