Annonce
Esbjerg

Panoramaudsigt over Esbjerg: Salget af lejligheder for mere end 250 mio. skydes i gang

Claus Sørensen Ejendommes salg af 63 eksklusive lejligheder og penthouses i Lysningen indledes nu. Illustration: Friis & Moltke

Salg af 63 eksklusive lejligheder og penthouses i det mere end 250 millioner kroner dyre Lysningen indledes nu - boligerne og området forener naturskøn beliggenhed med byens kvaliteter - priser fra 2,7 til 8,0 millioner kroner - indflytning før sommer 2020.

Esbjerg: Claus Sørensen Ejendomme A/S har i samarbejde med arkitektvirksomheden Friis & Moltke A/S skabt en af de senere årtiers mest attraktive muligheder for at bosætte sig i Esbjerg. Boligprojektet Lysningen består af to bygninger på 14 og 9 etager placeret på et naturligt højdedrag midt i den mest bynære natur, som forener ønsket om nem adgang til bymidten med caféliv, indkøbsmuligheder og kulturtilbud og til natur, bevægelse og vandet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Claus Sørensen Ejendomme.

- For Claus Sørensen Ejendomme A/S er Lysningen det første byggeri med salg af boliger for øje. Det udspringer af en overordnet beslutning om at øge ejendomsaktiviteterne i primært Esbjerg, men også i andre attraktive byer for bosætning og drift af virksomhed. Det aktuelle projekt er udvalgt med stor omhu. Det tilfører byen, der er udgangspunkt for Claus Sørensen Gruppens virksomheder, et unikt boligtilbud nær bymidte, havn og rekreative områder, siger projektchef i Claus Sørensen Ejendomme A/S Lars Kjærgaard i meddelelsen.

I samarbejde med home Esbjerg sættes de 63 lejligheder nu til salg. Lejlighederne bliver i størrelse fra 135 kvadratmeter til penthouses på 204 kvadratmeter i toppen af hver bygning, og de vil blive udbudt til priser fra 2.698.000 til 7.998.000 kroner. Byggeriet af Lysningen er indledt med forventet indflytning i andet kvartal 2020.

Annonce

Standard på højt niveau

Alle lejligheder har eget bryggers, og tilbehør og udstyr er på et højt standardniveau, der minimerer behovet for at tilkøbe ekstra komfortdetaljer. Eksempelvis er Miele-hvidevarer, håndklædetørrer, komposit-bordplader, quooker i køkkenet og en udsugningsløsning med ekstra ydeevne inkluderet, og et elektronisk låsesystem giver maksimal sikkerhed. Du kan læse mere om projektet og mulighederne for at erhverve en bolig på www.lysningen.nu.

Lysningen består af to bygninger på 14 og 9 etager placeret på et naturligt højdedrag midt i den mest bynære natur. Illustration: Friis & Moltke

Boliger appellerer til alle aldre

Direktør og indehaver af home Esbjerg Behrend Behrendsen oplyser, at Lysningen fra den tidlige projektfase har mødt stor interesse blandt potentielle købere.

- Allerede da vi indledte dialogen med Claus Sørensen Ejendomme, stod det klart, at dette boligprojekt bidrager med kvaliteter, der ikke er set i Esbjerg før. Byen er i realiteten fantastisk grøn og velforsynet med bynære naturområder, og fra den højeste boligejendom i Esbjerg vil der blive 360 grader panoramaudsigt. Der bliver tæt adgang til alt, hvad enten man ønsker at fodre ænder med børn og børnebørn, motionere på stier eller i idrætsanlæg, opleve eliteidræt i byens store arenaer eller blot nyde en bolig af høj kvalitet i gå- og cykelafstand fra Esbjergs centrum, siger Behrend Behrendsen.

Han forventer, at målgruppen til at bo og deltage i fællesskabet i Lysningen vil være bred. Byggeriets attraktive placering, høje kvalitet og funktionelle indretning vil tiltale både unge par med travle karrierer, familier og det modne segment, der vælger at flytte fra parcelhuset til en nærmest vedligeholdelsesfri bolig. Arkitekturen tilgodeser, at beboerne kan få så megen glæde af naturen som muligt, også fra boligens lyse, sociale rum og de sydvestvendte terrasser.

Lysningen andrager en investering for Claus Sørensen Ejendomme på cirka 250 millioner kroner.

Fra mange altaner får beboerne en fantastisk udsigt over Esbjerg. Illustration: Friis & Moltke
Alle lejligheder har eget bryggers, og tilbehør og udstyr er på et højt standardniveau: Illustration: Friis & Moltke
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce