Annonce
Debat

Paranoia - Guinness Rekordbog

Læserbrev:  På de sociale medier er der frit slag for at ‘gå efter manden fremfor bolden’, at gentage udokumenterede påstande, udstille egen manglende viden, bygge argumentation op om konspirationsteorier, ophæve tyngdeloven med meget mere. Det er en gratis omgang - de sociale medier tilhører alle og ingen. Algoritmerne manipulerer med os, øger afstanden, og bekræfter os i egne fordomme. Her er altid ‘venner’ at få. Man vælger selv sin version af virkeligheden. De andre er idioter.


Her er altid ‘venner’ at få. Man vælger selv sin version af virkeligheden. De andre er idioter.

Fra læserbrevet


Annonce

JV har i mine øjne ingen fordel af, endsige pligt til, at følge i de sociale mediers fodspor, for eksempel ved at give spalteplads til personer der i læserbreve igen og igen angriber genkendelige personer på deres hæderlighed og integritet.

Især ikke når der er tale om angreb på embedsmænd, der i sagens natur har vanskeligt ved at tage til genmæle, og som i øvrigt på dygtig vis løser de af kommunalbestyrelsen pålagte opgaver.

Svar fra JydskeVestkysten: JV er ikke smagsdommere i forhold til indhold af læserbreve, så længe indlægget holder sig indenfor lovens rammer. Vi har naturligvis redigeringsret, og kan undlade at bringe læserbreve. I det konkrete tilfælde er læserbrevet fremsendt i sammenhæng med en række artikler, hvor vi beskriver direktørsituationen i Tønder Kommune. Derfor valgte vi at bringe indlægget. Vi har naturligvis givet den angrebne part mulighed for at svare, hvilket blev afslået.

Betina Skjønnemand, Lokalredaktør JV Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce