Annonce
Aabenraa

ParaSport Aabenraa og EIF får støtte til åbent hus

Lørdag 8. august vil det blandt andet være muligt at prøve kørestolsbasket. Pressebillede
Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan ParaSport Aabenraa og Ensted Idrætsforening holde et Åbent hus-arrangement.

AABENRAA: ParaSport Aabenraa og Ensted Idrætsforening har fået bevilget støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan foreningerne fremvise de gode forhold, Enstedhallen kan tilbyde efter den markante udvidelse for et år siden.

Samtidig har foreningerne mulighed for at vise de forskellige aktiviteter, der tilbydes i hallen, både for personer med handicap og uden handicap.

Lørdag 8. august vil det være muligt at prøve kørestolsbasket, kørestolstennis, el-hockey og fitnesstræning, hvor mange af maskinerne er specielt udvalgt til personer med bevæghandicap, som ønsker genoptræning og vedligeholdstræning. Ved fitnesstræning vil personerne få hjælp fra en professionel fysioterapeut.

Annonce


Ved fitness træning vil personerne få hjælp fra professionel fysioterapeut.

Fra pressemeddelelsen


I ParaSport Aabenraa glæder formanden Keld Matthiesen sig ifølge en pressemeddelelse til at modtage mange nye, som har lyst til at prøve aktiviteterne i Enstedhallen.

Lars Damkjær, som er formand for idrætsforeningen, glæder sig også til at vise de nye faciliteter frem for interesserede beboere i lokalområdet.

ParaSport Aabenraa og Ensted Idrætsforening har modtaget en bevilling på 14.880 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje til arrangementet.

Tiårige søger holdkammerater

  • ParaSport Aabenraa håber, at der 8. august vil dukke nogle drenge og piger op, så der kan blive etableret et el-hockeyhold.
  • -  Vi har har allerede to glade knægte på 10 år, som elsker el-hockey, men vi efterlyser yderligere drenge og piger, som har lyst til en sjov og spændende sport, skriver klubben og gør opmærksomhed, at alt udstyr kan lånes, og så vil man også den første måned få gratis kontingent.
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Annonce