Annonce
Aabenraa

Parfumeri holder lukket: Måtte gerne holde åbent

Karger Beauty mener ikke, det er hensigtsmæssigt at holde åbent, selv om forretningen på lovlig vis godt kunne. Privatfoto
Karger Beauty på gågaden i Aabenraa har valgt at holde lukket, selv om butikken ellers gerne må byde kunder indenfor.
Annonce

Aabenraa: Karger Beauty er et parfumeri på gågaden i Aabenraa. Forretningens varer er defineret som dagligvarer, og derfor er den ligesom Matas og Normal ikke tvangslukket.

Alligevel har indehaveren af Karger Beauty valgt at holde lukket.

- Det er for at vise samfundssind. Der er jo en grund til, at samfundet er lukket ned. Det er for at forhindre smittespredning, siger Tina Laurenzia Glochau Karger.

På et skilt foran forretningen kan kunderne læse, hvorfor der ikke er åbent.

- Vi tror bare ikke, at det har været hensigten - og vi tror heller ikke, at det er hensigtsmæssigt, at man under en nedlukning kan købe ret meget andet end mad og toiletpapir i et supermarked - så vi holder lukket, står der på skiltet.

Annonce

Personlig holdning

Med beslutningen om at holde lukket for at udvise samfundssind og forklaringen på skiltet er Tina Laurenzia Glochau Karger godt klar over, at andre butikker i gågaden, der har valgt at holde åbent, på en måde bliver beskyldt for ikke at udvise samfundssind.

Det er dog ikke hendes hensigt.

- Jeg giver bare udtryk for min personlige holdning, og det er ikke for at hænge de butikker ud, der holder åbent, siger Tina Laurenzia Glochau Karger og tilføjer, at hun kun har modtaget positive tilbagemeldinger.

Selv om Karger Beauty har valgt at holde lukket, så er det stadig muligt at bestille varer i butikken.

- Dem kan kunderne så selv afhente, men jeg bringer også selv varer ud. Det er gået godt, og kunderne vælger at støtte mig på den måde, siger Tina Laurenzia Glochau Karger.


Der er jo en grund til, at samfundet er lukket ned.

Tina Laurenzia Glochau Karger, indehaver af Karger Beauty


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce