Annonce
Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Denne lille trold med budskabet "Lad os kæmpe sammen" er blevet solgt i brugskunstforretninger over hele landet. Det har indbragt over to millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse.
Annonce

RIBE: Billedkunstneren Søren Parmo, som har rødder i Ribe, men nu bor og har galleri i Måløv på Sjælland, er manden bag en lykketrold, som har været med til at skaffe masser af penge til Kræftens Bekæmpelse.

Den store fysiske trold, som Søren Parmo har lavet kan lige nu ses udstillet hos Kop & Kande på Tømmergangen i Ribe. Trolden har været udgangspunkt for nogle små lykketrolde, som gennem længere tid er blevet solgt i brugskunstforretninger over det ganske land. Og for hver solgt trold går der ubeskåret 40 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Indtil nu har det bidraget til at samle lidt over to millioner kroner ind til Kræftens Bekæmpelse, oplyser Søren Parmo.

Han har selv haft kræftsygdommen tæt inde på livet. Han mistede sin mor, som døde af en kræftsygdom i 2010, og så fortæller han også, at hans eks-hustru, som er mor til hans søn også var igennem et langt forløb med brystkræft, som hun dog er blevet helbredt fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce