Annonce
Haderslev

Biografbilletter og popcorn til otte kroner: Mails og sms'er med falske tilbud er i omløb

Sådan ser den falske sms ud. Foto: Kosmorama Haderslev
Kosmorama i Haderslev ærgrer sig over, at folk kort efter genåbningen af biografen nu modtager falske tilbud.
Annonce

Haderslev: Falske sms'er og mails med alt for gode tilbud til biografen er i øjeblikket i omløb i Haderslev.

Det er blevet Kosmorama på Jomfrustien bekendt søndag, efter en række henvendelser fra kunder.

I det falske tilbud lyder det, at to personer kan komme i biografen og få popcorn for blot otte kroner. Trykker man på linket bliver man bedt om at oplyse sine kontooplysninger.

- Det er rigtig træls for os, for vi er jo først lige startet op igen. Jeg har brugt meget tid på det her i dag, og det er bare frustrerende, siger Claus Thygesen, den ene af Kosmoramas to ejere.

Da Claus Thygesen fra Kosmorama i Haderslev blev bekendt med det falske tilbud, skrev han en advarsel på biografens Facebook-side. Screenshot fra Facebook
Annonce

Advarsel på Facebook

Han forklarer videre, at der også er oprettet en række falske Facebook-sider, som ligeledes har til formål at snyde borgerne.

Til middag modtog Kosmorama den første opringning, og efterfølgende sendte Claus Thygesen en advarsel ud på biografens Facebook-side. Her har flere kommenteret, at de har modtaget sms'en, ligesom Claus Thygesen siden da også har modtaget en række andre henvendelse via beskeder og opringninger. Søndag eftermiddag kendte han til en enkelt person, som var blevet snydt.

- Vi kontaktede ham med det samme og sagde, at det var meget vigtigt, at han fik spærret sit kort og tog kontakt til banken. Han havde tænkt, at vi skulle ud med nogle gode tilbud for at få folk i biografen efter vores genåbning, siger Claus Thygesen.

Ifølge Claus Thygesen er Kosmorama Haderslev ikke den eneste biograf, der for øjeblikket oplever et problem med falske tilbud.

- Det har ikke noget med vores system at gøre, for det er driftsikkert. Vi kan ikke finde ud af, hvordan de får fat i folks numre og finder ud af, hvor folk bor henne. Jeg ved, at de også har været ramt i Roskilde og i Vejle for eksempel, siger han.

Det er ikke første gang, at Haderslevs biograf oplever problemer med falske tilbud. Lignende beskeder var også i omløb i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce