Annonce
Kolding

Pas på det vi har allerede

Annonce

Nogle kolonihaver på Stadionvej skal nedlægges til fordel for parkeringspladser til Kif. Kolonihave lejerne har, ligesom Per Jensen skrev i sit læserbrev den 18 juli, forsøgt at råbe politikkerne op, men de er total ligeglade, de gør, hvad der passer dem, så nej, der er absolut intet demokrati i Kolding.

Borgerne i denne by bliver ikke hørt, selv om det er vores ret.

Kolding kalder sig selv for en grøn by, hvorfor skal så grønne områder, så tæt på den indre by, så nedlægges til stor ødelæggelse for dyr og mennesker. Til store grimme bygninger og kolde parkeringspladser. Kif har store fodboldbaner nede ved åen som aldrig bliver brugt, så lav dog parkering der.

Meget af naturen i området er fredet.

Naturfredningsforeningen har lige som lejerne og grundejerforeninger stærkt protesteret, men vi bliver ikke hørt. Som Benny Dahl udtrykker det på byrådsmødet, er det en  skandale.

Hvordan og hvem har magt til bare at fjerne fredet område?

Hans Holmer ønsker også flere åndehuller, og dem har vi jo, så lad os beholde dem.

Merete Due Paarup ønsker også grønnere omstilling, men mener ikke, at Kolding Kommune kan løfte opgaven alene. Hun mener, at lokale virksomheder, der har viden og muskler til at skabe grønvækst, jo, tak, lokale virksomheder er jo erhvervs gruppen og Business Kolding samt havnebestyrelsen, og det er jo dem, som styrer Kolding sammen med borgmester-enevælde.

Skabe mere grøn vægst. Så start dog med at bevare det, vi allerede har i forvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce