Annonce
Esbjerg

Passionen fik frie tøjler i 30 grader celsius

Signe Asmussen lyste op ved operakoncerten  fredag aften. Foto: Annett Bruhn
For fjerde gang gæstede guidOpera Ribe fredag aften, og på trods af corona-restriktioner fik passionen frit løb.
Annonce

Ribe: Temperaturen sneg sig meget passende op på 30 grader i Sct. Catharinæ Kirkes klostergård fredag aften, da passionen fik frie tøjler under Operakoncerten "Slip passionen fri".

For fjerde gang gæstede guidOpera Ribe og denne fredag aften med en række nedslag med passionen var i fokus.

Operasanger ved Den Kongelige Opera, Guido Paevatalu, indledte aftenen med at understrege, at såfremt nogle blandt publikum fik lyst til at stemme i, så skulle det foregå "ligeud og helst i ærmet", og arrangørerne af operakoncerten havde da også sat alle sejl til for at koncertoplevelsen blev løssluppen indenfor de gældende corona restriktioner.

Annonce

De hurtige og heldige

Kun 160 operaelskere fik derfor fornøjelsen af at alt fra Mozart til Wagner - med behørig afstand til naboen, ensrettet trafik fra indang til udgang og en toiletvogn i gården- og stemningen i klostergården var høj.

Guido Paevatalu indledte frit fra hoften koncerten med Don Juan's eminente evne til at flyde oven vande, og de hurtige og heldige, der havde taget plads på det begrænsede antal pladser, udgjorde et taknemmeligt og passioneret publikum.

Ud over Guido Paevatalu medvirkede sangerne Niels Jørgen Riis, Signe Asmussen og Josefine Andersson fra Den Kongelige Opera, og musikken akkompagneres af kapelmester Leif Greibe og hans klavertrio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce