Annonce
Varde

Pastafabrik har travlt i corona-tid

Pastella i Skovlund har travlt med at producere pasta. PR-foto
Annonce

Skovlund: Dragsbæks pastafabrik i Skovlund - kendt som Pastella - laver frisk pasta til supermarkederne. Under coronakrisen er de italienske pastamaskiner kommet på overarbejde. Det har været nødvendigt at ansætte flere medarbejdere og indføre treholdsskift. Produktionen er øget med 20 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden forklarer udviklingen med, at forbrugerne vil vide, hvad de spiser, og hvor maden kommer fra. Det handler om gennemsigtighed. Resultatet er, at lokale danske fødevarer som Pastella har fået ekstra vind i sejlene.

Pastella er grundlagt i 1989 og har 42 medarbejdere. Virksomheden leverer primært pasta til supermarkederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Blomster og hilsner til den 31-årige dræbte kvinde: - Himlen er blevet to sjæle rigere

Annonce