Annonce
Sport

Patrick Hougaard efter voldsomt styrt: Jeg tror, at jeg var væk i et par minutter

Grindsteds Patrick Hougaard er blevet udskrevet fra Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Den rutinerede Grindsted-kører slap dog forholdsvis billigt fra det voldsomme styrt i onsdagens ligamatch mod Holstebro.

Annonce

Det var ikke i lige måden, hvorpå Patrick Hougaard havde forestillet sig, at han skulle fejre sin 29 års fødselsdag.

- Nej, jeg har da haft hyggeligere dage. Det må jeg erkende, fortæller Patrick Hougaard, der JydskeVestkysten fanger ham torsdag formiddag.

- Jeg er faktisk lige blevet udskrevet fra sygehuset. Jeg fik da en ordentlig omgang, hvor jeg slog min hånd ret kraftigt og pådrog mig en mindre hjernerystelse, men det kunne være gået mere værre. Det var et hændeligt uheld, og den slags sker desværre ind i mellem i speedway.

Patrick Hougaard crashede med Holstebros Emil Grøndahl, der i øvrigt også tidligere har kørt for Grindsted. Han slap til gengæld ikke nådigt, da han pådrog sig brud på bækkenet, ribben og også fik en hjernerystelse.

- Jeg kan ikke huske noget fra styrtet. Flere af de andre fortalte mig, at jeg var bevidstløs i et par minutter, da jeg bankede hovedet i slaggerne.

- Nu handler det om at holde sig i ro i et par uger. tror jeg. Jeg har tidligere haft hjernerystelser og er efterfølgende begyndt for tidligt, og det er ikke nogen god idé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce