Annonce
Varde

Paul Potts og Kirstine Bonde synger julen ind i Arnbjerg i Varde

Poul Potts tog hul på en forrygende karriere, da den syngende telefonsælger blæste alle omkuld i 2007 og fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. 12. december kan han opleves i Arnbjerg i Varde. PR-foto

Varde: De kender hinanden rigtig godt efterhånden. Paul Potts og Kirstine Bonde. Og fra 26. november og frem til og med 20. december er de to sangstjerner klar til at synge julen ind rundt i hele Danmark, ligesom Sverige også̊ denne gang er kommet til.

Torsdag den 12. december kl. 20 gæster de to sangere Arnbjerg i Varde.

De to stjerner har vidt forskellig baggrund, idet Paul Potts tog hul på en forrygende karriere, da den syngende telefonsælger blæste alle omkuld i 2007 og fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. Mange husker især Paul Potts tv-performance med den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, som virkelig viste, hvilken fantastisk stemme Paul Potts har. Kirstine Bonde er ikke blevet opdaget ved et tilfælde. For hun har, siden hun var ganske ung vidst, at hun ville være operasanger, og hun er gået den slagne vej og er konservatorieuddannet med topkarakterer. De to sangere ledsages af den engelske pianist Chris Taylor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce