Annonce
Varde

Paul Potts og Kirstine Bonde synger julen ind i Arnbjerg i Varde

Poul Potts tog hul på en forrygende karriere, da den syngende telefonsælger blæste alle omkuld i 2007 og fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. 12. december kan han opleves i Arnbjerg i Varde. PR-foto

Varde: De kender hinanden rigtig godt efterhånden. Paul Potts og Kirstine Bonde. Og fra 26. november og frem til og med 20. december er de to sangstjerner klar til at synge julen ind rundt i hele Danmark, ligesom Sverige også̊ denne gang er kommet til.

Torsdag den 12. december kl. 20 gæster de to sangere Arnbjerg i Varde.

De to stjerner har vidt forskellig baggrund, idet Paul Potts tog hul på en forrygende karriere, da den syngende telefonsælger blæste alle omkuld i 2007 og fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. Mange husker især Paul Potts tv-performance med den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, som virkelig viste, hvilken fantastisk stemme Paul Potts har. Kirstine Bonde er ikke blevet opdaget ved et tilfælde. For hun har, siden hun var ganske ung vidst, at hun ville være operasanger, og hun er gået den slagne vej og er konservatorieuddannet med topkarakterer. De to sangere ledsages af den engelske pianist Chris Taylor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjergs børn bliver elektriske

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce