Annonce
Tønder

Peberspray på banegård: Politiet efterlyser røver med lyserødt mundbind

Det var her på Skærbæk station, at den 16-årige dreng blev overfaldet torsdag aften klokken 22.50. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
16-årig dreng blev torsdag aften overfaldet på banegården i Skærbæk. To gerningsmænd brugte peberspray og løb med hans hævekort og en soundboks.
Annonce

SKÆRBÆK: Var du i nærheden af Skærbæk station torsdag aften omkring klokken 22.50? Eller kender du en mand, der anvender et lyserødt mundbind?

Hvis du kan svare ja til bare et af disse to spørgsmål, kan du muligvis hjælpe politiet med opklaringen af et groft overfald og røveri, der netop fandt sted på banegården i Skærbæk torsdag aften.


Vi skal nu i gang med at starte en efterforskning op.

Chris Thorning Sørensen, politikommissær, Syd- og Sønderjyllands Politi, Sønderborg


Her stod en 16-årig dreng og ventede på toget. Ifølge politiet blev han overfaldet af to mænd, der anvendte peberspray og efterfølgende frarøvede ham et hævekort og en camouflagefarvet højtaler/soundboks af mærket JBL.

Ifølge politikommissær Chris Thorning Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi ser politiet med stor alvor på overfaldet. Det blev anmeldt umiddelbart efter, at den 16-årige var kommet hjem.

- Vi skal nu i gang med at starte en efterforskning op, siger Chris Thorning Sørensen.

Annonce

Lyserødt mundbind

Udgangspunkt for politiets arbejde er signalementer af de to gerningsmænd. Begge beskrives som 180-190 centimeter høje, lyse i huden, almindelige af bygning  og dansktalende. Der foreligger ingen oplysninger om alderen. Den ene var iført en sort jakke og sorte bukser og havde dækket ansigtet med et sort mundbind. De anden var ligeledes iført mørke bukser. Han  bar en  karryfarvet jakke og anvendte et lyserødt mundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce