Annonce
Sport

Pederson får sin syvende udlænding

Mark Pederson har nu seks udenlandske forwards og en enkelt back fra udlandet. Foto: Chresten Bergh

Esbjerg Energy forstærker sig med den 26-årige canadier Jesse Mychan, som esbjergenserne henter i slovakiske HK Nitra.

Esbjerg Energy reagerer nu på den lunkne sæsonstart og henter sin syvende udlænding.

Han 188 centimeter høj og 82 kilo tung, hedder Jesse Mychan og har senest spillet i den slovkakiske klub HK Nitra.

- Vi føler helt klart, at her er tale om en god og dygtig spiller. Vurderingen er, at han helt bestemt kan forstærke Esbjerg-holdet og nu var han ledig på markedet. Vi mener, at timingen er rigtig for at bringe en forstærkning ind, så det bliver spændende. Der er tale om en fysisk stor spiller, som er dygtig på skøjterne, og som kender vejen til målet. Han kan tilføre holdet flere forskellige kvaliteter i form af fysik og som målscorer og vi mener, at han vil passe rigtigt fint ind i den trup, som vi har i øjeblikket, fortæller cheftræner Mark Pederson.

Jesse Mychan har spillet mere end 200 kampe i East Coast Hockey League for Colorado Eagles og 10 kampe i American Hockey League. Herudover har Mychan erfaring fra Alpeligaen EBEL, den britiske EIHL og den tyske DEL 2.

- Jesse Mychan er langt fra et nyt navn for mig og for Energy. Vi har tidligere søgt at få tingene til at passe sammen, nu var han så ledig på markedet. Vi havde en plads ledig i truppen og jeg kan fortælle, at han glæder sig over muligheden for at spille her. Han er helt klar til at tage udfordringerne op i et nyt land og en ny liga. Vi har hørt meget godt om ham, og hans indstilling til tingene, og det indtryk fik vi kun bekræftet gennem samtalerne op til aftalen, så vi har store forventninger til det kommende samarbejde, siger Mark Pederson.

Nu venter papirarbejdet, og Jesse Mychan er senest klar for Esbjerg Energy om 30 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce