Annonce
Debat

Pengene skal følge barnet

Læserbrev: Med til artiklen i søndagens Jydske Vestkysten hører, at forslaget om at forældre kan få nogle af deres skattepenge retur imod selv at passe deres børn faktisk har været på budgettet i 2018 + 2019 + 2020 som budgetforslag fra Liberal Alliance. Og det vil blive fremsat igen i år.

Men ingen andre partier har villet støtte vores forslag indtil videre. Det har været fremsat og administrativt økonomisk vurderet hvert eneste år, siden jeg kom i byrådet. Så forældrenes frie valg har Liberal Alliance kæmpet for i årevis og kæmper den naturligvis fortsat. Ordningen betyder, at forældre i Vejen Kommune, der ønsker at passe deres børn hjemme, kan få de penge udbetalt, som ellers var afsat til institutionen. Dette giver familierne en langt større frihed til selv at vælge, hvordan de første år i deres børns liv skal leves.

Det var oprindeligt Liberal Alliances Carl Andersen, der fik ordningen indført i Vejen Kommune første gang – og vores vedvarende fokus lader nu til at bære frugt.

Annonce

Det glæder mig naturligvis at læse, at Venstre nu har ændret holdning, for der har været rig mulighed for at bakke op om LA’s budgetforslag i snart 4 år nu.

Det er lidt ærgerligt, at Jydske Vestkystens læsere ikke fik hele historien med; men nu vil jeg glæde mig over, at vores forslag endelig lader til at vinde opbakning hos de øvrige borgerlige partier. Det tager vi med – uanset årsag. For Liberal Alliance er altid liberale - ikke kun i et valgår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce