Annonce
Tarm

Pengeregn over billardklub: 140.000 kroner vekslet til nye borde og renoverede lokaler

Her ses de nye billardborde. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16. PR-foto
Med tilskud på i alt 140.000 kroner var det muligt at investere i nye borde og også få renoveret lokaler.

Tarm: Tarm Billardklubs medlemmer – der er 37 medlemmer - har i et stykke tid bemærket, at to af billardbordene opførte sig lidt mærkeligt. Når ballerne løber langsomt, kan de flere steder på bordene ændre retning. Det blev nødvendigt at anskaffe helt nye borde.

Bestyrelsen indhentede i marts 2018 tilbud på prisen for to nye borde – leveret og opstillet, og desuden kunne bord nummer 3 renoveres.

Henover foråret, sommeren og efteråret 2018 blev der afsendt i alt fire ansøgninger.

SE-vækstpuljerne 1. april 2018 20. august 2018 80.000 kroner. Ringkjøbing Landbobank Primo september 14. december 10.000 kroner. Nordea-fonden – lokalpuljen 10. september 11. december 25.000 kroner. DIF og DGI's foreningspulje 24. oktober 28. november 25.000 kroner. Tilskuddet blev dermed på i alt 140.000 kroner.

Klubben kunne se, at der også kunne blive råd til at give klublokalerne en ansigtsløftning. Dette kan kun lade sig gøre ved, at klubbens medlemmer stiller sig til rådighed med arbejdskraft.

Annonce

Ibrugtagning markeres

Nu er lokalerne og de nye borde taget i brug, og medlemmerne nyder de nye borde og de renoverede lokaler. Klubbens medlemmer glæder sig til sammen med bidragydere og klubbens faste sponsorer at markere ibrugtagningen fredag 9. august fra kl. 13 til kl. 16.

Bestyrelsen håber, at potentielle nye medlemmer den 9. august, eller når man har tid, vil slå vejen forbi klublokalerne, Skolegade 13 A i kælderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce