Annonce
Tønder

Pensioneret betjent dømt for at belure hemmelig elskerinde på Rømø

En pensioneret politimand er ved Retten i Sønderborg dømt for at belure sin elskerinde i et sommerhus på Rømø. Arkivfoto: Claus Thorsted

En 60-årig pensioneret betjent er ved retten i Sønderborg blevet idømt 14 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse af sin tidligere elskerinde. Det skriver Ekstra Bladet. Manden havde installeret et skjult kamera i kvindens soveværelse i et sommerhus i Kongsmark på Rømø.

Annonce

Rømø: Den dømte mand og hans daværende kæreste havde lejet deres sommerhus på Rømø ud til en kvinde, der var mandens hemmelige elskerinde. Hvad hun ikke vidste var, at manden, der på daværende tidspunkt var i aktiv tjeneste ved politiet, havde installeret et skjult kamera, som filmede kvindens seng.

Kameraet gjorde det muligt for manden at live-overvåge kvinden. Overvågningen foregik ifølge dommen over op til to uger i september 2017.

Manden forklarede ifølge EB.dk, at han ikke havde installeret USB-opladeren ved siden af kvindens dobbeltseng for at overvåge hende, men fordi han fejlagtigt troede, at den havde en indbygget signalforstærker, som ville forbedre internetdækningen i sommerhuset.

Anklageren, Lars Viereck, udtaler til EB.dk:

- Manden blev ikke så meget dømt for, hvad han rent faktisk har set, men for at have installeret kameraet i en anden persons soveværelse uden at have indhentet samtykke. Det afgørende er, at beluringen skete i hendes soveværelse, som er det mest intime rum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce