Annonce
forside For abonnenter

Pensioneret viceforsvarschef skal få ACE til at flyve

Per Ludvigsen blev pensioneret fra forsvaret sidste år. Den 60-årige generalløjtnant er i dag seniorrådgiver for konsulenthuset Struense & Co, der rådgiver topledere i det offentlige om, hvordan man arbejder mere effektivt. Per Ludvigsen, der her ses i midten til en nytårskoncert med SMUK i Fredericia i 2016, bliver nu også formand for bestyrelsen for foreningen ACE Denmark, der skal udvikle og skabe nye arbejdspladser i forbindelse med Flyvestation Skrydstrup. Arkivfoto: Per Schiøler

Per Ludvigsen har fået prædikatet hård nyser, fordi han gennemførte en lang række effektiviseringer i forsvaret. Nu skal han sammen med den nye bestyrelse skabe arbejdspladser inden for forsvarsindustrien i tilknytning til Flyvestation Skrydstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce