Annonce
Erhverv

Penta Advokater lukker kontoret i Bramming

Penta Advokater lukker pr. 1. november kontoret i Bramming, oplyser advokat Chresten Haugaard. Pressebillede
Den 31. oktober drejes nøgle for sidste gang i advokatkontoret hos Penta Advokater i Storegade. Fremover vil firmaet betjene kunderne fra kontorerne i Esbjerg og Ribe.

Bramming: Til årsskiftet er det to år siden, advokatfirmaet Hjerrild og Bisgaard blev lagt sammen med det væsentligt større Penta Advokater. Virksomheden fortsatte under navnet Penta Advokater, og havde efter sammenlægningen kontorer i Bramming, Esbjerg, Grindsted, Kolding, Ribe og Vejen.

Fra den 1. november lukker kontoret i Bramming, og fremover vil Penta Advokater kun have fem kontorer. Lukningen af kontoret i Bramming kommer efter det, Penta advokater i en pressemeddelelse kalder moden overvejelse.

- I en moderne verden er viden en nøglefaktor. For at kunne servicere vores kunder bedst muligt, arbejder vores medarbejdere i teams, som hver især er specialiserede inden for et afgrænset juridisk fagområde. På den måde sikrer vi, at medarbejderne har fingeren på pulsen i forhold til for eksempel nye lovændringer, domspraksis med videre inden for de givne områder, siger advokat Chresten Haugaard, som frem til sammenlægningen for snart to år siden var partner i Hjerrild & Bisgaard og primært arbejdede på kontoret i Bramming.

Annonce

Advokatvagt

Den gratis advokatvagt, som hidtil har haft åben hver anden torsdag eftermiddag på Penta Advokaters kontor i Bramming, flytter til Ribe fra årsskiftet. Det vil stadig være muligt at få et gratis råd af en advokat i Bramming den 14. og 28. november samt den 12. december på advokatkontoret i Storegade. Derefter fortsætter ordningen hver anden torsdag hos Penta Advokater på kontoret i Tvedgade i Ribe.

Derfor Bramming

- For at sikre den nødvendige sparring blandt kollegaer i samme teams, og derved i sidste ende kunne give kunderne den bedst mulige rådgivning, er det nødvendigt, at der sidder et vist antal medarbejdere på hvert kontor. Med mindre end tyve kilometer til vores kontorer i henholdsvis Ribe og Esbjerg, har vi valgt at lukke kontoret i Bramming, der er det mindste af de tre, siger Chresten Haugaard i pressemeddelelsen:

- Medarbejderne, der tidligere sad på kontoret i Bramming, har allerede i dag har deres daglige gang på virksomhedens andre kontorer, og de er glade for den øgede vidensdeling, det har ført med sig.

Chresten Haugaard tilføjer, at Penta Advokater vil bevare tilknytningen til byen.

- Vi har flere kunder i Bramming såvel som flere medarbejdere i Bramming og opland, så vi vil fortsat have en stor tilknytning til byen. Vi har igennem en årrække været den ene af to hovedsponsorer af byfesten, og det har vi heller ingen planer om at ændre på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Live: Slut i Esbjerg - det ender uafgjort 1-1

Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce