Annonce
Kolding

Pernille fik stjålet sin båd efter en enkelt fremvisning: Det er mærkeligt

Sådan ser båden og bådtraileren ud. Hvis du støder på tingene, kan du kontakte politiet på 114. Privatfoto
- Jeg blev frustreret, ked af det og vred over, at der er nogen, der kan finde på at tage mine ting, siger Pernille Sandvang, der har fået stjålet sin båd. Tyveriet er anmeldt til politiet, og Pernille har efterlyst båden på Facebook.

Kolding: Pernille Sandvang har i et par år gået og overvejet, om det var tid til at få sig en ny båd. Og her hen mod slutningen af sejl-sæsonen besluttede hun sig for, at nu skulle det være. Båden blev sat til salg, og i lørdags kom en potentiel køber forbi adressen ved Kystvej i Bjert lidt uden for Kolding for at se på båden.

Alt var i den skønneste orden.

Lige indtil tirsdag aften. Her opdagede Pernille Sandvang nemlig, at hendes båd og den tilhørende trailer var blevet stjålet.

- Jeg blev frustreret, ked af det og vred over, at der er nogen, der kan finde på at tage mine ting. Det var det første, jeg lige tænkte. Og så skulle jeg jo til at finde ud af, hvad der er op og ned i det her, siger Pernille Sandvang, der med det samme meldte tyveriet til politiet.

Ifølge Pernille Sandvang stod båden "semi-skjult". Den var ikke bare sådan lige til at se. Ud over båden og traileren blev der også stjålet en lygtebom og nogle andre ting, som ikke lige lå i umiddelbar nærhed af båden. Disse ting viste hun også frem under lørdagens fremvisning, men hun er ikke parat til at mistænke den potentielle køber.

- Der var ikke noget mistænkeligt over det. Det er bare mærkeligt, den forsvinder efter en enkelt fremvisning, siger Pernille Sandvang, der har nogle overvågningsbilleder fra stedet, men ikke vil dele dem, da hun i så fald selv vil gøre noget ulovligt.

Annonce
Pernille Sandvang fik flere henvendelser om sin båd, der var til salg, men nåede kun en enkelt fremvisning, inden den blev stjålet. Privatfoto

Facebook en god hjælp

Båden er i øjeblikket efterlyst, men politiet har oplyst til Pernille Sandvang, at der ikke er baggrund for en efterforskning. I jagten på båden har hun desuden taget Facebook i brug, og torsdag efterlyste hun båden flere steder på det sociale medie. Hendes opslag er i alt blevet delt 1195 gange i skrivende stund, lige som hun også har fået omkring 100 kommentarer.

- Det er en super hjælp at få. Der har været en del positive reaktioner. Folk har skrevet, at de selv har været ude for det samme, og andre har hørt noget pusle uden for, siger Pernille Sandvang.

- Men jeg må vente, og jeg håber, der er nogen på Facebook, der hører eller ser noget, siger hun.

Båden er en sportsbåd af mærket Quicksilver 470.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce