Annonce
Esbjerg

Peter Jørgensen er ambassadør for spejderhusprojekt

Peter Jørgensen, ejer og adm. direktør i Sports Connection, har som privatperson valgt at stille op som ambassadør for projektet med at renovere og udbygge Kaj Lykke Spejdernes klubhus i Bramming. Ikke mindst fordi han selv har været spejder i huset og gerne vil støtte værdibaseret ungdomsarbejde. Arkivfoto: Orla Lund

Bramming: - Det er et spændende og ambitiøst projekt.

Sådan siger Peter Jørgensen, ejer og adm. direktør for firmaet Sports Connection, og derfor har han som privatperson valgt at stille sig til rådighed som ambassadør for projektet med at renovere og udvide Kaj Lykke Spejdernes klubhus.

- Jeg er jo brammingenser. Min opvækst var i Bramming. Jeg har siddet i byrådet og været viceborgmester. Mit hjerte banker for byen. Jeg har selv været spejder og vil gerne støtte værdibaseret ungdomsarbejde, siger Peter Jørgensen.

Annonce

Han bliver ikke en af dem, der skal ud og stemme dørklokker, for at samle penge ind, men…

- Jeg håber, ved at være med til at gå foran, at jeg kan være garant for projektet, siger Peter Jørgensen, der glæder sig over, at projektet vil være med til at forskønne byens grønne hjerte yderligere, efter Skøjtesøen for et par år siden blev renset op og gjort pæn.

- Det varmer mit hjerte, at flere lokale virksomheder allerede har bakket op. Og jeg glæder mig over små og store bidrag, for det er et ambitiøst projekt, siger Peter Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce