Annonce
Erhverv

Peter Orry ny chef for Syddanske Medier

Peter Orry begyndte sin karriere på det, der dengang hed Vestkystens redaktion i Haderslev som journalistpraktikant. Nu bliver han chef for regionens store mediehus.

udnævnelse: Han kender bladhuset næsten som sin egen bukselomme. Han kender stort set alle medarbejderne, han kender huset – og han kender ånden og stemningen i det bladhus, han på tirsdag har været en del af i 25 år. Og nu bliver han chef for det.

Det var et helt naturligt valg for JydskeVestkystens bestyrelse, da de i går traf den endelige beslutning om, hvem der skal afløse Mikael Kamber på posten som chef for Syddanske Medier, fællesbetegnelsen for JydskeVestkysten, jv.dk, skala.fm og Vejen Avis.

Det blev den 49-årige Peter Orry, der nu får titel af ansvarhavende chefredaktør og administrerende direktør – uden det lille ord konstitueret foran. Peter Orry har de seneste tre måneder været konstitueret, efter Mikael Kambers fratræden til fordel for en direktørpost i Danmarks Radio.

– Peter Orry er en særdeles kompetent herre, der har utroligt meget at byde på. Han er derfor det helt naturlige valg på posten som den, der skal bære mediehuset frem, lyder det fra bestyrelsesformand, advokat Arne Andersen, Esbjerg.

– Vi er sikre på, at han kan løfte opgaven med at fortsætte og udvikle et dynamisk og spændende hus med engagerede medarbejdere, siger Arne Andersen.

Ydmyg og stolt
Selv er Peter Orry både ydmyg og stolt omkring sit nye job.
– Vi er i en utrolig god og gunstig udvikling, som vi naturligvis skal styrke og udbygge. Vi har styrket den lokale journalistik og dækker nu hyperlokalt mange steder. Den udvikling skal naturligvis fortsætte i det, vi kalder 2012-strategien, lyder det fra den nye chefredaktør, der samtidig siger:

– Læserne vil nok ikke umiddelbart kunne se, at der er sket et chefskifte i de måneder, der lige kommer. Vi er i en god gænge, men naturligvis skal der udvikles – og det vil der også blive, lover han.

Reception på Blue Water Arena

Peter Orrys udnævnelse til chef for Syddanske Medier fejres ved en reception i loungen på Blue Water Arena på tirsdag den 1. juni fra kl. 14.00.

Samtidig fejres også Peter Orrys 25-års jubilæum i bladhuset.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Billund For abonnenter

Lokale blev beroliget: Lufthavnsdirektør ønsker sig vækst og bedre infrastruktur - men ikke en ekstra landingsbane

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Jysk retail-agentur sikrer succes for Europas største køkkenkæde i Norge

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Annonce