Annonce
Sport

Peter Sørensen stopper som cheftræner i Hobro

Peter Sørensen har været cheftræner for Hobro siden februar 2019. Nu er han fortid i klubben. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Hobro skal have ny cheftræner, efter at Peter Sørensen har sagt sit job op.

Peter Sørensen trækker sig som cheftræner for superliganedrykkeren Hobro, der ligger nummer otte i 1. Division.

Det meddeler Hobro på sin hjemmeside.

Hobro rykkede ud af landets bedste fodboldrække i den forgangne sæson og har endnu ikke formået at blive en del af kampen om oprykningsbilletterne.

Der er 22 point op til førerholdet Viborg FF.

Ifølge klubben er årsagen til bruddet, at en ny og mere langsigtet strategi har mere fokus på Hobros egen talentafdeling, mens holdet skal være blandt de bedste 18 i Danmark.

- Siden efterårssæsonens afslutning har jeg haft nogle tiltagende tanker om, hvorvidt jeg er den rette til den mission, som Hobro IK nu står over for. Klubben har valgt at satse mere på at opbygge sin talentafdeling, og det er, som alle ved, en langsigtet proces, siger Peter Sørensen til Hobros hjemmeside.

- En proces, der nok passer bedre på en anden cheftræner end jeg selv, der har mere erfaring med at arbejde med en allerede etableret talentafdeling og bringe disse spilere det sidste stykke vej op til det højeste niveau, lyder det fra den afgående cheftræner.

47-årige Peter Sørensen har været ansat som cheftræner i Hobro siden februar 2019.

Han sikrede overlevelse i sin første sæson i spidsen for holdet, men i den forgangne sæson rykkede holdet ud efter et samlet nederlag til Lyngby over to kampe.

Hobro-formand Peter Christensen forklarer, at parterne går hver til sit i "gensidig enighed og harmoni".

- Vi har forståelse for Peters bevæggrunde, lige som Peter har det for klubbens, siger han.

Peter Sørensen har tidligere været cheftræner for Silkeborg, FC Fredericia og AGF samt en kort periode i norske HamHam.

HamKam var også hans sidste stop i den professionelle spillerkarriere, som desuden bragte ham forbi Silkeborg, svenske Malmö FF og hollandske Groningen.

/ritzau/

Hobros meddelelse om Peter Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce