Annonce
Esbjerg

Pia De Place er ny turistchef i Esbjerg og Fanø kommuner

Pia de Place afløser Jane Madvig Søndergaard som turistchef i Ribe, Esbjerg og på Fanø.
Pia de Place afløser Jane Madvig Søndergaard som turistchef i Ribe, Esbjerg og på Fanø. Stillingen varer til årets udgang, hvor det forventes, at et nyt turismeselskab i det sydvestjyske område bliver etableret.
Annonce

Esbjerg Kommune: Efter at Jane Madvig Søndergaard har valgt at forfølge drømmen som campingpladsejer på Fyn, har Business Esbjerg udnævnt Pia de Place som konstitueret turistchef fra 1. februar, 2020.

Det oplyser Business Esbjerg i en pressemeddelelse.

Stillingen varer til årets udgang, hvor det forventes, at et nyt turismeselskab i det sydvestjyske område bliver etableret, og at der i den forbindelse også kommer en ny organisering på tværs af Fanø og Esbjerg kommuner.-

- Jane Madvig Søndergaard har i mange år været et kendt ansigt i turismeerhvervet i Ribe, Esbjerg og på Fanø, og hun har på glimrende vis fungeret som turistchef i Fanø og Esbjerg kommuner. En god og personlig turismeservice overfor de mange gæster har stået Janes hjerte nært, og hun har samtidig formået at samle turismeerhvervet på tværs af by- og kommunegrænse, så turismeindsatsen nu er mere sammenhængende og slagkraftig end nogensinde før, udtaler direktør i Business Esbjerg, Susanne Nordenbæk i pressemeddelelsen.

-Det er med både vemod og sommerfugle i maven, at jeg nu forlader turistchefjobbet og de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere i hele området. Nu venter et nyt og spændende kapitel, og jeg glæder mig rigtig meget til en helt ny hverdag på Vejlby Fed Strand Camping, som med sin fantastiske beliggenhed vil være min nye base, siger afgående turistchef Jane Madvig Søndergaard i samme meddelelse.

Annonce

Positive udvikling skal fortsætte

Turismen i Esbjerg og Fanø kommuner er inde i en positiv udvikling. Der kommer flere gæster til området, turismevirksomhederne udvikler nye spændende oplevelser og arbejder tættere sammen end tidligere, og så er markedsføringen styrket over de sidste par år.

- Med ansættelsen af Pia de Place får vi en strategisk og initiativrig turistchef, som er godt kendt hos de mange turismevirksomheder. Pia har stået i spidsen for genfødslen af Meet & More – vores mødeturismeindsats - og hendes gode samarbejdsevner og viljen til at få ting til at ske er egenskaber som vil gavne turismen i de to kommuner, siger Susanne Nordenbæk.

Den kommende turistchef siger selv om ansættelsen:

- Der ligger en række spændende nye opgaver foran os i 2020, som teamet og jeg ser frem til. Vi har blandt andet søsat et nyt ferieturisme partnerskab, som er kommet rigtig godt fra start. Partnerskabet skal være med til at tiltrække flere feriegæster. Samtidig fortsætter vi udviklingen af vores mødeturisme under Meet & More brandet, som allerede har bevæget sig godt ind på markedet for møder og konferencer både i Danmark og de nærmeste udenlandske markeder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce