Annonce
Esbjerg

Pige lokket i baghold: 13-årig overfaldet af tre piger

En 13-årig pige blev søndag lokket ind i en tunnel ved Askelunden, hvor hun blev væltet omkuld og sparket af tre piger. Arkivfoto: Palle Herløv
Søndag eftermiddag blev en 13-årig pige overfaldet af tre andre piger i en tunnel ved Askelunden. Hun blev skubbet omkuld og sparket.
Annonce

Esbjerg: En 13-årig pige var søndag eftermiddag udsat for et voldeligt overfald i en tunnel ved stisystemet ved Askelunden i den østlige del af Esbjerg.

Klokken 17.16 mødte hun en pige, som hun kender, og pigen spurgte den 13-årige, om ikke de skulle følges ad.

Det ville den 13-årige gerne, og den anden pige førte hende hen til stien ved Askelunden. Men der var en bagtanke med at tilbyde den 13-årige at følges, og pigen havde ikke rent mel i posen.

- I en tunnel ved stien til Askelunden ventede to andre piger, og sammen med den pige, som havde fulgtes med den 13-årige pige, skubbede de hende omkuld på jorden og sparkede hende flere gange, fortæller Henrik Berg fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Annonce

Kender pigerne

Pigen løb hjem og fortalte om hændelsen, og pigens mor tog kontakt til politiet og anmeldte overfaldet.

- Pigen har forklaret, at hun kender alle tre piger, der var med til overfaldet, så vi ved godt, hvem de er, og vi skal have talt med dem. Alligevel vil vi selvfølgelig gerne høre fra folk, der eventuelt kan have overværet episoden. Pigen selv har ikke umiddelbart kunnet give et bud på, hvad der skulle kunne være årsag til overfaldet siger Henrik Berg.

Ifølge Henrik Berg bor den 13-årige pige selv i området, hvor episoden fandt sted. Skaderne ved overfaldet er blevet dokumenteret i form af fotos, men skaderne skulle ikke være af voldsom karakter.

Henvendelse i sagen kan ske til lokalpolitiet i Esbjerg på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce