Annonce
Ribe Esbjerg HH

Pillede pynten af afslutningerne: Sjöstrand gjorde mentalt ondt på Ribe-Esbjerg-spillerne

Kristian Kristensen, Ribe-Esbjergs cheftræner var ikke tilfreds med holdets spil i over- og undertal. Arkivfoto: Ole Nielsen.
En velspillende målmand for Bjerringbro-Silkeborg gjorde ikke noget godt for Ribe-Esbjergs eftermiddag lørdag. Cheftræner Kristian Kristensen glæder sig dog over en god anden halvleg.

Håndbold: Det var ikke sjovt for Ribe-Esbjergs spillere at skyde på mål i første halvleg af lørdagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg (BSH), for afslutningerne blev som regel mødt af en mere end velspillende målmand ved navn Johan Sjöstrand.

Efter første halvleg havde svenskeren en redningsprocent på 50 procent blandt andet på redninger efter forsøg fra både straffekast og kontraangreb, og det var mentalt hårdt for hjemmeholdets spillere. Det mener cheftræner Kristian Kristensen.

- Han piller pynten af vores afslutninger. Han står fandeme godt. Vi bliver lidt et såret dyr på grund af det, og det var hårdt at løbe ind i ham, siger han.

Annonce

Derudover havde lørdagens modstander også læst på lektien i forhold til det syv mod seks-spil, som Ribe-Esbjerg startede kampen med. Og så mener Kristian Kristensen, at holdets over- og undertalsspil skal blive bedre.

Der gik mand i den

Gnisten og gejsten, som Sjöstrand havde pillet ud af holdet, kom tilbage efter en episode, hvor det lignede, at gæsternes Sebastian Skube sparkede ud efter Tobias Olsen.


Han piller pynten af vores afslutninger. Han står fandeme godt. Vi bliver lidt et såret dyr på grund af det, og det var hårdt at løbe ind i ham.

Kristian Kristensen, cheftræner for Ribe-Esbjerg


Med cheftrænerens ord gik der ''mand i den'' efter hændelsen, og Kristian Kristensen mener, at holdet skal sørge for ikke at have så store udfald i kampene, som det havde været tilfældet indtil da.

- Det er en af opgaverne at sætte holdet op, men holdet og jeg er ret enige om her efterfølgende, at vi skal tage de sidste tre fjerdedele med videre. Anden halvleg var rigtig fin, men BSH går også lidt ned, siger han.

Annonce

Mest læste

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Barejer oplever flere stoffer i nattelivet: Nu efterlyser han samarbejde med andre barer

Haderslev For abonnenter

Efterskolen satte hjerterne i brand: Ti år efter skal Laura og Frederik giftes

Tønder

Skiftedag: Kendt Tønder-kok i spidsen for nyåbnet restaurant i Skærbæk

Vejen

Bilentusiaster skynder sig langsomt: Lokal gruppe vil vise lir og lækre detaljer ved træf på Assersbølgård

Kolding For abonnenter

Han er firmaets mand og en "uddødende race": Nu kan revisor fejre 50-års jubilæum i samme virksomhed

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Esbjerg

Jan vil boykotte hjerteklubben EfB efter træner-ballade: - Så længe ledelsen støtter en voldskultur, lægger jeg ikke en eneste krone i kassen

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Aabenraa

16-årige pige fundet: Politiet var bekymret for hende

Aabenraa For abonnenter

Der er 51 år imellem dem: Biavl førte til venskab mellem Alexandra og Egon

EfB

Paul Conway holdt sit løfte til avisen: Nu er der kontakt mellem EfB og van der Vaart

Annonce