Annonce
Ribe Esbjerg HH

Pillede pynten af afslutningerne: Sjöstrand gjorde mentalt ondt på Ribe-Esbjerg-spillerne

Kristian Kristensen, Ribe-Esbjergs cheftræner var ikke tilfreds med holdets spil i over- og undertal. Arkivfoto: Ole Nielsen.
En velspillende målmand for Bjerringbro-Silkeborg gjorde ikke noget godt for Ribe-Esbjergs eftermiddag lørdag. Cheftræner Kristian Kristensen glæder sig dog over en god anden halvleg.
Annonce

Håndbold: Det var ikke sjovt for Ribe-Esbjergs spillere at skyde på mål i første halvleg af lørdagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg (BSH), for afslutningerne blev som regel mødt af en mere end velspillende målmand ved navn Johan Sjöstrand.

Efter første halvleg havde svenskeren en redningsprocent på 50 procent blandt andet på redninger efter forsøg fra både straffekast og kontraangreb, og det var mentalt hårdt for hjemmeholdets spillere. Det mener cheftræner Kristian Kristensen.

- Han piller pynten af vores afslutninger. Han står fandeme godt. Vi bliver lidt et såret dyr på grund af det, og det var hårdt at løbe ind i ham, siger han.

Derudover havde lørdagens modstander også læst på lektien i forhold til det syv mod seks-spil, som Ribe-Esbjerg startede kampen med. Og så mener Kristian Kristensen, at holdets over- og undertalsspil skal blive bedre.

Annonce

Der gik mand i den

Gnisten og gejsten, som Sjöstrand havde pillet ud af holdet, kom tilbage efter en episode, hvor det lignede, at gæsternes Sebastian Skube sparkede ud efter Tobias Olsen.


Han piller pynten af vores afslutninger. Han står fandeme godt. Vi bliver lidt et såret dyr på grund af det, og det var hårdt at løbe ind i ham.

Kristian Kristensen, cheftræner for Ribe-Esbjerg


Med cheftrænerens ord gik der ''mand i den'' efter hændelsen, og Kristian Kristensen mener, at holdet skal sørge for ikke at have så store udfald i kampene, som det havde været tilfældet indtil da.

- Det er en af opgaverne at sætte holdet op, men holdet og jeg er ret enige om her efterfølgende, at vi skal tage de sidste tre fjerdedele med videre. Anden halvleg var rigtig fin, men BSH går også lidt ned, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Flere vil stoppe nedrivning: Lokal folketingspolitiker kalder boligminister i samråd om Munkebo

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce