Annonce
Læserbrev

Pinligt at Kolding ikke er klar til solcelleprojekt

Annonce

Læserbrev: BeGreen står klar til at etablere et af Europas største solcelleanlæg i Kolding mellem Øster Starup og Viuf. Et anlæg, der vil kunne forsyne 50.000 familier med strøm. Det kunne vi læse i JydskeVestkysten søndag.

Der er bare et problem. Kolding Kommune kan hverken sige ja eller nej, for man har ingen strategi for udviklingen af den vedvarende energi.

Borgmester Jørn Pedersen (V) forklarer, at nu skal byrådet have en drøftelse, så kommunen kan handle på den her dagsorden, for som han siger: ”…ellers vil det klinge hult at sige, at vi vil grøn energi og den grønne omstilling.”

Det er ganske enkelt så pinligt, at mine tånegle stadig sidder fast i gulvtæppet.

Kære borgmester, mens Venstre i Kolding har sovet i timen, har de andre kommuner været i fuld gang med at køre sig i stilling til grønne omstilling. Samsø er allerede CO2-neutral. Sønderborg og Frederiksberg har klare handleplaner, der gør dem CO2-neutrale i 2030. Bare for at nævne et par eksempler. Hvad har Kolding?

Vi har borgere, der er efterladt med usikkerhed og utryghed, fordi de ikke aner, hvad der skal ske, og hvad det kan få af konsekvenser for dem. Vi har virksomheder, der ikke kan udvikle sig, fordi de ikke ved, hvad Kolding vil.

Det er det, man kalder manglende politisk ledelse. Både borgere og virksomheder fortjener bedre. Lad os nu få en samlet grøn plan for Kolding. Der skal handling bag ordene.

Bjørn Olsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce