Annonce
Kultur

Pins´i Haverne version to: Sjovere, vildere - og mere øl

Igen i år kan Gram-borgerne booke et band til at spille en lille koncert til deres havefest. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Igen i år står der et hav af aktiviteter på programmet, når Pins´i Haverne pinsesøndag den 23. maj erstatter den traditionelle byfest, der igen corona-aflyses.

GRAM: I sidste uge kunne bestyrelsen bag Pins´Mærken afsløre, at der igen i år er et alternativ på vej for den traditionelle byfest, som corona-aflyses.

Nu er programmet for en festlig dag i haven pinsesøndag den 23. maj klar.

- Grund-skelettet er det samme som sidste år, men vi har udvidet programmet, blandt andet med at sende ”typer” ud til festerne som underholdningsindslag, og da det er grand-prix i maj, så kan folk lave deres egen version hjemme i haven, fortæller formand Johannes Gjesing.

Annonce

Pins´i Haverne

Grillpakker kan købes hos Slagter Warming, en snack pakke hos Shell i Gram og drinks samt øl-kit hos Dorthe & Lars. Når du køber en Pins’Pakke, får du samtidig et festkit med, indeholdende program, musikmenu, bestillingsguide, info om Pins’Pakker og mere til sjove festlege på dagen - ved hvér bestilte pakke, går en del af overskuddet til at støtte Pins’Mærken. Du kan desuden støtte direkte på MobilePay: 18884.

På Pins´Mærkens hjemmeside kan du nærstudere programmet, samt se bestillingsguiden for blandt andet liveband.

- Der bliver også flere ølvogne og endnu mere livemusik, blandt andet med SoupStick&Ice. Ved at donere beløb til foreningslivet, kan man få bandet hjem og spille en lille koncert til din havefest. Så vi må se, om Grammerne overhoved vil have den gamle Pins´Mærken tilbage igen, siger Johannes Gjesing med et glimt i øjet.

Byen bakker op

Også Kiosk Vin & Gaveshoppen i Gram er igen klar med en særlig flaske Pins´Rom og Pins´Gin, som donerer 50 kroner til Pins’Mærken, der er købt inden pinse, for hver solgt flaske.

- Pinsen, den ejer foreningerne i Gram, for de har brug for pengene. Sidste år lagde jeg ud med at få styr på en underskudsgaranti, og så endte vi med et overskud på omkring 70.000 kroner. Opbakningen var helt fantastisk og det fornemmer vi også den bliver i år, slutter formanden.


Pinsen, den ejer foreningerne i Gram, for de har brug for pengene.

Johannes Gjesing, formand Pins´Mærken


Der livestreames hele dagen fra Gram Fritidscenteret på Pins´Mærkens Facebook side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce