Annoncørbetalt indhold

Placér dine bets på danske kampe!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi danskere kan noget, når det kommer til sport! Eller i hvert fald nogle gange. Og det kan være værd at sætte sine penge på. Men når eller hvis man så gør det, vil det næsten ikke være en skam ikke at gøre det gennem danske kanaler? For eksempel kan man jo gøre det via Nordicbet. Så holder man sine penge indenfor norden.

Når man nu alligevel better på Danmark, er der jo ingen grund til at dine penge skal så langt væk og så tilbage igen! Og det rette spørgsmål er også mere; hvorfor ikke Nordicbet? Som deres reklamer siger det, så udbetaler de endda også pengene hurtigt!

Annonce


Hvorfor bette?


Hvorfor ville nogen bette penge på noget, de ikke har kontrol over? Det vil mange, som ikke better nok spørge dem, som gør, om. Men der er noget fundamentalt, som bliver misforstået i den sammenhæng. For det er netop derfor, det kan være så spændende at bette. Netop fordi man ikke har kontrol over det. Du putter dine hårdt tjente penge i det fremtidsscenario, du tror, er mest sandsynligt, og så får du penge tilbage igen for din gode tro, eller du mister den, hvis du tog fejl. På en måde satser du på et hvis resultat.

Hvis du nu har et yndlingshold, så kan det også ses som værende dig, som holder dig selv loyal overfor holdet. Du viser din støtte, og de viser så deres støtte tilbage igen, ved at vinde, så du også vinder penge på deres sejr! På samme måde taber du også, hvis dit hold taber. Så den her vinkel tillader dig simpelthen at være tættere knyttet til dit hold og deres sejre. Der er allerede en masse snak om, at fans af fodboldhold ser sig selv som en udvidet version af selve holdene, blandt andet ved alle de hooligankampe, som findes udenfor stadion. Dette er blot en anden metode at gøre lignende!


Hvorfor så Nordicbet?


En ting er af bette. Noget andet er hvor man skal gøre det henne. Hvad får man ud af at bruge for eksempel Nordicbet? Til at starte med får du en odds bonus som ny kunde. Det er jo en start til at få dig ordentligt i gang med det hele. Så behøver du ikke at ofre for mange af dine egne penge på dit første bet. Og hvis du endda tjener på det første bet, så kan du jo blot fortsætte, og så har du pludseligt tjent en masse penge, uden at risikere alt for mange af dine egne til at starte med! Det er jo en fin start for den heldige!

Generelt set, så er Nordicbets, som blev opkøbt af Betsson i 2012, godt til skandinavisk fodbold, fordi det er der, de specialiserer sig selv. De arbejder med at levere god service til danskere og skandinavere, blandt andet ved at udbetale hurtigt. Og hvis du senere hen kunne få lyst til at udvide dine horisont inden for gambling, så har Nordicbet også mulighed for live casino. Så kan du spille endnu mere og tjene endnu flere penge, hvis du har de rette evner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.