Annonce
forside

Placering af jollehavn på Løjt Land

Læserbrev: Høringsforslagene har endnu engang talt sit tydelige sprog. Der var ikke flertal for en jollehavn ved Loddenhøj (placering 1).

Borgerne blev opfordret af Aabenraa Kommune til at komme med høringsforslag til en eventuel jollehavn på Løjt Land. Det har borgerne gjort, og til trods for dette kan man læse i JV den 13. oktober, at visse politikere i Aabenraa Kommune vil igangsætte en jollehavn ved Loddenhøj? (placering 1).

Hvorfor opfordre borgerne til at komme med høringsforslag, hvis man alligevel ikke lytter til, hvad borgerne siger? Skulle det kun være for god ordens skyld fra kommunens side?

Jeg vil nærmest kalde det for spild af tid og ressourcer for borgerne. Dette er endnu et bevis på, at visse politikere i Aabenraa Kommune ikke accepterer høringsresultatet.

Kalder man det for demokrati i Aabenraa Kommune? Det er nærmest en Fjordskole om igen.

Sig hvad I mener, men vi gør, som vi vil.

Har læst alle høringsforslag, og kan kun stærkt anbefale alle med interesse for hele jollehavnsproblematikken og Loddenhøj Strand at læse disse via aktindsigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce