Annonce
Sport

Plader ved Zlatan Ibrahimovic-statue er fyldt med fejl

Johan Nilsson/Ritzau Scanpix
Granitpladerne ved Zlatan Ibrahimovic' statue i Malmø rummer flere fejl, skriver Fotbollskanalen.

Statuen af Zlatan Ibrahimovic foran Malmö FF's fodboldstation er lavet som en hyldest til den svenske fodboldlegendes karriere.

Selve statuen har været flere år undervejs, men alligevel har der sneget sig en række fejl ind på de granitplader, der udgør skulpturens fundament.

Det skriver det svenske medie Fotbollskanalen.

På pladerne står der blandt andet "Ligue !" i stedet for Ligue 1 med henvisning til den bedste franske fodboldrække, som Ibrahimovic spillede i for Paris Saint-Germain fra 2012 til 2016.

Der står også "Fifa Club World Gup" i stedet for Fifa Club World Cup, som klubturneringen hedder, og "FZ Internazionale" i stedet for FC Internazionale - den italienske klub, som var Zlatan Ibrahimovic' arbejdsgiver fra 2006 til 2009.

Fejlene vil blive rettet, forsikrer skulptør og kunstner Peter Linde, der står bag statuen af angriberen.

- Jeg har bare fået titlerne tilsendt af fodboldforbundet, og så har stenhuggeren overført dem til stenene. Jeg videresendte teksterne, og de har indeholdt stavefejl, siger han til Fotbollskanalen.

- Stenhuggeren havde også sendt det til kontrol i fodboldforbundet, og han troede, at de havde tjekket det, så jeg ved ikke, hvad det skyldes. Jeg ved ikke, hvem der læser korrektur på det, siger han.

Zlatan Ibrahimovic var selv til stede, da statuen blev indviet i sidste uge. Først deltog han på et pressemøde, og efterfølgende hilste han på de mange fremmødte fans i hjembyen Malmø.

/ritzau/

Annonce
Fotbollskanalens artikel om fejlene på Zlatan Ibrahimovic'' statue
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

112

21-årig var aggressiv overfor betjente

Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Annonce