Annonce
Esbjerg

Plaster på såret: Made in Esbjerg og kommunen er på vej med minifestuge

Made in Esbjerg bliver gennemført i år trods corona. Tobakken lægger hus til 4-6 lokale navne lørdag den 22. august.
Festugen er aflyst, men nu er der alligevel lidt gode nyheder til esbjergenserne. Kommunen planlægger nemlig 17-18 små arrangementer i weekenden 21.-22. august. Made in Esbjerg bliver et af de store trækplastre.
Annonce

ESBJERG: Nu bliver der alligevel lidt at se frem til i Esbjerg denne sommer. Made in Esbjerg og Esbjerg Kommune er nemlig på vej med en lille erstatning for den aflyste festuge.

Det bliver i weekenden den 21. og 22. august, og eventchef hos Esbjerg Kommune Villy Grøn er ved at bakse et program sammen, der kommer til at indeholde 17-18 forskellige arrangementer i alt, så der alligevel bliver lidt fest på trods af restriktioner og forsamlingsforbud.

- Vi er blandt andet i gang med at lave en aftale med nogle tyskere, der går på stylter og laver forskellige optrædener, der er velegnet til gadebilledet, så det bliver ikke noget, man skal have billet til. Vi håber at få lidt gang i gaden med de beskedne muligheder, vi har, siger Villy Grøn.


Vi forsøger at få sammensat et lille program med 4-5-6 lokale navne for et siddende publikum. Derudover overvejer vi, om vi skal optage det og lægge det ud søndag. Vi er lidt bange for at streame det direkte, da vi ellers ikke tror, at der kommer nogle.

Jan Mols, leder af Tobakken


Det er planen, at det skal være små arrangementer rundt omkring i byen for ikke at komme i problemer i forhold til loftet for, hvor mange mennesker der må være samlet på et sted.

Annonce

Made in Esbjerg i mindre udgave

Et af arrangementerne er Made in Esbjerg i en miniudgave. Det fortæller Jan Mols, der er leder af Tobakken og medarrangør af Made in Esbjerg. Arrangementet kommer til at foregå lørdag den 22. august, hvor Tobakken vil åbne dørene for 300-400 siddende gæster.

- Vi forsøger at få sammensat et lille program med op til seks lokale navne for et siddende publikum. Derudover overvejer vi, om vi skal optage det og lægge det ud på nettet søndag. Vi er lidt bange for at streame det direkte, da vi ellers ikke tror, at der kommer nogle, siger Jan Mols.

Han fortæller yderligere, at planerne for Made in Esbjerg faktisk har været endnu større med eksempelvis et arrangement over tre weekender, men på grund af de økonomiske vanskeligheder, som coronakrisen har medført, tør arrangøren ikke satse større.

- Vi må erkende, at underskuddet på grund af corona bare ville vokse, og det tør vi ikke binde an med. Made in Esbjerg er i samarbejde med festugen, så vi kan stå rimelig økonomisk sikkert. Men det er en forbandet situation, siger Jan Mols.

Det er planen, at det endelige program for de to dage sendes ud i uge 32.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

To elever mere i Alminde-Viuf er smittet med corona: Alle 9. klasser er sendt hjem

Annonce