Annonce
Sønderjyske Fodbold

Plateks mand er trådt ind i bestyrelsen: Har tidligere rådgivet i Liverpool-køb

Det har hele tiden været planen, at ejer Robert Platek ville indsætte en mand i bestyrelsen i SønderjyskE Fodbold. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Bestyrelsen i SønderjyskE Fodbold har fået et nyt medlem. Nishant Tella er en mand med stor erfaring i opkøb af sportsklubber.

Fodbold: For få dage siden - 25. januar - blev det officielt. Da indtrådte en ny mand i bestyrelsen i SønderjyskE Fodbold. Robert Plateks mand.

Nishant Tella er navnet på det nye bestyrelsesmedlem.

Det er ingen overraskelse, at en af ejer Robert Plateks folk er blevet indsat i bestyrelsen. Det har siden opkøbet været meningen, at en af Plateks folk skulle ind i maskinrummet på bestyrelsesniveau.

At Nishant Tella er det nye medlem i bestyrelsen giver fin mening, da han har været med til at rådgive Robert Platek i opkøbet af SønderjyskE Fodbold. Ifølge JydskeVestkystens oplysninger er Tella fodboldinteresseret, men han har i forbindelse med købet først og fremmest været en hjælp i spørgsmål vedrørende økonomi og vurdering af klubben.

Nishant Tella er en del af Poverni Sheikh Group med titel af direktør for capital markets. Tella har 14 års erfaring som investeringsrådgiver og har blandt andet arbejdet med investering i ejendomme og i sportens verden.

Tidligere har han arbejdet for Inner Circle Sports, der rådgiver om køb og salg i sport. Her var han for cirka ti år siden involveret i Fenway Sports Groups opkøb af Premier League-klubben Liverpool. Tella rådgav Fenway Sports Group. Han har desuden blandt andet rådgivet i forbindelse med handler, der involverede Serie A-klubben Inter samt NBA-basketballholdet Philadelphia 76ers.

Nishant Tella er en god bekendt af Robert Platek, og deres relation går ifølge JydskeVestkystens oplysninger mere end ti år tilbage.

I bestyrelsen i SønderjyskE Fodbold sidder han med for at varetage Robert Plateks interesser og være med til at sikre, at ejeren har en finger på pulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce