Annonce
Kolding

Playstation-tyv på spil flere steder: Blev taget på fersk gerning i stue

Det kan meget vel være samme gerningsmand, der står bag et Playstation-tyveri på Nellikevej og blev taget på fersk gerning på Hertug Abels Vej. Arkivfoto: Issei Kato/Reuters/Ritzau Scanpix

Kolding: En beboer på Hertug Abels Vej kunne søndag formiddag høre noget rumstere inde fra sin stue, og da beboeren kom ind i stuen, opdagede han en person være i gang med at stjæle en Playstation.

Det fortæller Sydøstjyllands Politi. Playstation-tyven stak derefter af, men det lykkedes beboeren at give et signalement, som politiet har at gå efter. Gerningsmanden beskrives som ikke etnisk dansker, 30-40 år, 180 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han skulle desuden have kort, sort hår og var iført håndværkertøj.

Episoden fandt sted klokken 09.45.

Annonce

Under en kilometer derfra blev der i løbet af en kort periode søndag formiddag også stjålet en Playstation. Politiet fortæller, at der mellem klokken 09.45 og 10.15 blev stjålet en Playstation fra en villa på Nellikevej.

- Det kunne måske være den samme, konstaterer vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce